2777
2789
عنوان

تازه عروسم مهمون قراره برام بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 82 پست
حرف اینا رو گوش نده میگن ۳ نوع ۴ نوع غذا درست کنیه نوع درست کن کافیه تعدادتون زیاده دیگه نهااااااایت ...

خودمم نظرم رو به‌ نوعه حالا کنارش بچیز ساده تر 

نمی‌دونم کنار قیمه بادمجون چی بزارم

سالاد اندونزی ام درست می‌کنم با ترشی و‌سبزی  و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم چون مهمونات چندروز می مونن پس نمیتونی ۴،۳ نوع غذا بزاری چون سخت میشه برات چندتا غذا میخاسم بگم‌منتها چونکخودت قیمه درنظرته پس کنارش غذایی ک یجورایی همخانی داشته باشه و گفتی زرشک پلو هم نباشه همون جوجه س...

مخلفات هم سبزی و سالاد فصل و زیتون و ماست خیار (ک مناسب فصله) و میل خودته ک بینشون دوسه تایی انتخاب کنی

اوهوم خودمم نظرم همینه اخه همه چی هم خیلی گرونه

اره از مهمونی اول هم عادت نکنن به این که همیشه قراره چند مدل براشون اماده کنی من خودم مهمونی ساده تر با یه مدل غذای خوب و اندازه رو ترجیح میدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما قیمه که درست میکنیم بادمجان هم کباب میکنیم قیمه بادمجان درست میکنیم عالیه سبزی و سالاد شیرازی و ت ...

منم کنار قیمه سیب زمینی و بادمجون حتما میزارم مخلفاتم که همیشه هست به نظرت کنار قیمه بادمجون سوپ بزارم برا یه‌وعده اوکیه؟

پس چی بزارم کنارش ؟

من میگم زرشک پلو بزار با الویه یا سالاد ماکارونی 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊