2777
2789
عنوان

واژینیسم و بارداری

103 بازدید | 11 پست

خانمااا  سوالی داشتم

من واژینیسم  شدیدم، قصد بارداری دارم

چقد  ازآلت برای بارداری صورت بگیره بره داخل کافیه؟ و اینکه مایع منی همون  ابتدا واژن  ریخته بشه کافیه؟ ممنون میشم  راهنمایی کنید اگر  تجربه واژینیسم و بارداری داشتین....

بهتره اول درمان بشی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من داشتم واژینیسم درمان بسیار ساده ای داره 

درمان کنید 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داخل دستکش پلاستیکی پنبه بذار از کوچیکترین سایززش شرو کن هی بزرگ کن

...ا

انگار یه سد جلو راهش میگیره  یکم که میره تو، ی دیوار سفت که با کلیی درد  همراهه😔

درمان با دیلاتور؟چجوری بره داخل وقتی نمیتونم تحمل کنم

شروعش با دیلاتور نیست که.

حتی شروع اولیه با انگشت یا چیز خیلی کوچیک هم نیست .

بعنوان کسی که چهار پنج ماه عذاب روحی رو تحمل کردم ازت میخوام خودت رو درمان کنی.

من پیج فاطمه آبادی ماما رو وارد شدم 

و به بهترین شکل ویدیوهای آموزشی بهم دادند.

اولش فک میکردم هیچی حالیشون نیست و نمیشه

ولی میشه و شد

خیلی با تجربه بودند.

پشتیبانی هم داشتند که عالی بود

ببین تبلیغ نمیکنم ولی من برای شروع کار فقط چهار روز تمام گریه کردم

چیزی که اونا واقعا پیش بینی اش رو کردند و درک میکنند.

هزاران نفر رو هم درمان کردند.

من قصد تبلیغ ندارم اصلا،ب هیچ وجه

ولی هر ماما یا فوق تخصص زنان نمیتونه کمک کنه 

من گشتم کسی که تجربع داشت رو پیدا کردم

کاملا اینترنتی و غیرحضوری 

خواهرانه میگم ،به خودت کمک کن درمان بشی

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم باردار شدین شما؟

خیر متاسفانه

اما واژنیسمم رو درمان کردم

تنبلی تخمدانم رو نتونستم کاریش کنم