ولی کلا اون حجم استرس زیاد بود برام هر هفته سونو و نوار قلب باید میدادم
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من میرم مطب بیشتر خانومایی ک شکمشون خیلی گندس بچشون کمبود وزن داره
اره اصلا به شکم نیست
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
اخی پس خیلی کوچولو بود؛؛حالا خداروشکر سالم و سلامت کنارت الان خوابیده ،خدا حفظش کنه ؛الان وزن گرفته ...
اره نسبت به وزن اولیش خوبه
چون هم نارس بوده هم وزن کم
ولی با بچه ها دیگه مقایسه کنی نه اونا تپل ترن
شیر خودم تا دو ماه تونستم بدم دیگه نشد خشک شد به دلایلی
پریناتال چ قرصیه دکتر براتون نوشته از چند هفتگی شروع کردین
مولتی ویتامینه