2777
2789
عنوان

برای رشد جنین چه چیزایی خوبه بخوریم وزن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 49 پست
عزیزم مگه چه مشکلی پیش اومد؟؟

ای یو جی ار شد هفته ۳۶ و ۳۷  ختم بارداری زد 

ولی کیسه ابم زودتر پاره شد زایمان کردم 

خداروشکر پسرم خوبه الآنم خوابیده 

ولی کلا اون حجم استرس زیاد بود برام هر هفته سونو و نوار قلب باید میدادم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میرم مطب بیشتر خانومایی ک شکمشون خیلی گندس بچشون کمبود وزن داره

اره اصلا به شکم نیست 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ای یو جی ار شد هفته ۳۶ و ۳۷ ختم بارداری زد ولی کیسه ابم زودتر پاره شد زایمان کردم خداروشکر پسرم خوب ...

بچت چن کیلو بود عزیز ؟؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

بچت چن کیلو بود عزیز ؟؟

۳۴ هفته با وزن ۱۹۵۰ بدنیا اومد 

۳۴ هفته با وزن ۱۹۵۰ بدنیا اومد

اخی پس خیلی کوچولو بود؛؛حالا خداروشکر سالم و سلامت کنارت الان خوابیده ،خدا حفظش کنه ؛الان وزن گرفته شیر خودتو میدی بهش؟؟

چه خوب خوبه دیگه من با پریناتال افتضااااااح چاق شدم ولی بچه وزن نگرفتبچه وزن بگیره بهتره که

پریناتال چ قرصیه دکتر براتون نوشته 

از چند هفتگی شروع کردین 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

اخی پس خیلی کوچولو بود؛؛حالا خداروشکر سالم و سلامت کنارت الان خوابیده ،خدا حفظش کنه ؛الان وزن گرفته ...

اره نسبت به وزن اولیش خوبه 

چون هم نارس بوده هم وزن کم 

ولی با بچه ها دیگه مقایسه کنی نه اونا تپل ترن

شیر خودم تا دو ماه تونستم بدم دیگه نشد خشک شد به دلایلی 

پریناتال چ قرصیه دکتر براتون نوشته از چند هفتگی شروع کردین

مولتی ویتامین مخصوص خانومای باردار از چهارماهگی ب بعد تجویز میشه

پریناتال چ قرصیه دکتر براتون نوشته از چند هفتگی شروع کردین

مولتی ویتامینه 

مولتی ویتامین مخصوص خانومای باردار از چهارماهگی ب بعد تجویز میشه

آها ممنون عزیزم ممنون تو هفته ی 12 هستم هنوز تو این چند ماه هم آنقدر حالم بد بوده بجای اضافه وزن کاهش وزن داشتم 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

اره نسبت به وزن اولیش خوبه چون هم نارس بوده هم وزن کم ولی با بچه ها دیگه مقایسه کنی نه اونا تپل ترنش ...

تنش  سالم باشه ،حالا ب غذا ک بیفته دستت بازتره چیزای مقوی بهش بده جون بگیره

آها ممنون عزیزم ممنون تو هفته ی 12 هستم هنوز تو این چند ماه هم آنقدر حالم بد بوده بجای اضافه وزن کاه ...

نگران نباش تا ۴ماه اول وزنم کم کنی طبیعیه,بعدش تهوعت کمتر بشه  حالت روبراه تر میشه غذا میخوری وزن میگیری