2777
2789
عنوان

خسته شدم می‌خوام دیگه ادامه ندم درست وسط این همه پیگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 36 پست

من در مورد مخالفت شوهرت چیزی نمیگم،ولییییی هیچی رو به زور از خدا نخواه.زن داییم هم مثل شما یه دختر سالم داشت ولی برای بچه دوم بعد از کلی آزمایش و نذر ونیاز و پیگیری و البته سقط های مکرر باردار شد،اما پسرش عقب مانده به دنیا اومد ،واقعا نگهداریش سخته،هزینه هاش زیاده.

همین مشکل هم دقیقا برای دختر خاله ام پیش اومد اون برای بچه چهارم خیلیییی اصرار داشت که حتما یه پسر بیاره چون ۳ تای قبلی دختر بودن،الان به دنیا اومده منتها پسرش سندروم دان داره. 

هیچ وقت به کاری اصرار نکن،هر چی قسمت باشه همونو قبول کن.

شرایط روحیم به هم ریختس..سه تا سقط درد کمی نیس

۳تا سقط طی چند سال؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زور خواستن از خدا یعنی چی .یعنی قدرت خدا این قدر کمه . آدم تلاششو می کنه دیگه خدا خودش می دونه بده ی ...

بله منم همیشه میگم خدایا به اینی که دادی هزاران بار شکر 

منم تلاشمو میکنم پیگیری میکنم از علمی که خودت دادی استفاده میکنم بقیش دست خودته...نمیخوام ده سال دیگه حسرت بخورم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️