2777
2789
عنوان

خسته شدم می‌خوام دیگه ادامه ندم درست وسط این همه پیگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 36 پست
نمیگیره تنبلی دارم این همه بارداری هم با دارو باردارشدم

خیلیا تاپیک میزدن در اوج بیخیالی باردار شدن با تنبلی

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

انقد ناراحت شدم ناهار نخوردم از ناراحتی ستون فقراتم تیر می‌کشه...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا تاپیک میزدن در اوج بیخیالی باردار شدن با تنبلی

بنظرم اینا برا داستاناست...مگه میشه بیخیال شد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

شرایط مملکت خرابه بچه بیاد چه کنه بی برقی بی ابی نبود شیرخشک جنگ تورم اینا کم نبست

همه چی دست خداست اون وقت من نرم بیرون بگم منو ماشین میزنه میمیرم

سلام می خوای یه بار ای یو ای امتحان کن  شاید جواب گرفتی .اگه نشد دیگه به نظر من برو مرصوصی مشورت بگیر تشخیصش وایه خانم ها خیلی خوبه مثلا تا یه سال بهت متفورمین می ده در کمال ناباوری ممکنه بگیره 

سلام می خوای یه بار ای یو ای امتحان کن شاید جواب گرفتی .اگه نشد دیگه به نظر من برو مرصوصی مشورت بگی ...

نمیدونم دیگه کم آوردم اونجا هم رفتم..

منم مشکل شما رو داشتم سقط داشتم ولی خدا رو شکر باردار شدم اما خیلی غصه می خور م که دیر شد تقریبا ۳۶ سالمه اختلاف سنی با بچه زیاد دارم.اصلاقبل بارداری به این موضوع فکر نمی کردم  

نا امید نباش خدا رو شکر کن همسرت سالمه تنبلی تخمدانم حل می شه تازه سنتم کمه اگه عجله داری استخاره کن ای یو ای انجام بده تو مطب دکتر مرصوصی .فقط تنها مشکلت اختلاف سنی یا پسرتون میشه که مهم نیست خیلی .ان شا الله دو تا پشت هم بیاری 

منم مشکل شما رو داشتم سقط داشتم ولی خدا رو شکر باردار شدم اما خیلی غصه می خور م که دیر شد تقریبا ۳۶ ...

من از اول دوست داشتم فاصله سنی کم باشه اما خدانخواست

نرو

حالا ک اونه مشکل داره 

بزار بدونه بچه برات نقطه ضعف نیست ک با مشکل داشتنش ناز هم بکنه 

قشنگ یه مدت بگو نمیخوام حداقل 3 4 ماه 

بگو پشیمون شدم

رابطه بگو فقط با ک ا ن د و م 

بزار فشنگ بفهمه نقطه ضعف تو بچه نبست