2777
2789

بعد پسرم سه بار سقط داشتم هرسه تا هم قلب نداشت بماند که کورتاژ شدم یکیشو

رفتیم پیگیری کردیم دیدیم شوهرم واریکوسل گرید سه داره مورفولوژی ۳ دی اف آی 22 وضعیت خراب بود

خودمم عکس رنگی آزمایش های سقط همه چی اوکی بود 

پارسال شوهرم رفت عمل دیگه رسیدگی و مکمل و دارو تا خرداد امسال دوباره آزمایش داد همه چی عالی شد ماه قبل با کلی دارو‌خوردن و سونو یه فولیکول غالب داشتم دکتر گفت باردار میشی دوتا هم آمپول آزاد سازی زدم 

درکمال ناباوری پریود شدم این ماه دوباره رفتم دکتر دارو مصرف کردم فردا روز سیزدهم باید سونو برم امروز با شوهرم بحثم شد گفت لازم نیس دیگه بری دکتر ...بغضم گرفت چیزی نتونستم بگم..نمیدونم چیکارکنم خواهر ندارم دردل کنم دارم میترکم...دیگه خسته شدم اگه فردا هم نرم سونو این همه پیگیری هامون پوچ میشه...ای خدا..

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا بذو ایشالا خیرباشه ولی عزیزم یدونه داری دیگه کافی نیست تواین شرایط مملکت؟؟

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

همسرتون اگه راضی نیست شمام پیگیری نکنین

اگه راضی نبود این همه پیگیری برا چی بود این همه خرج دکتر دارو

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ای وای. چقدر سختی و عذاب و هزینه 🤦‍♀️🤦‍♀️

شرایط روحیم به هم ریختس..سه تا سقط درد کمی نیس

فردا بذو ایشالا خیرباشه ولی عزیزم یدونه داری دیگه کافی نیست تواین شرایط مملکت؟؟

نمی‌خواستیم تنها بمونه..

عب نداره بزار یکم تنها باشه ارام شهشب باهاش با ارامش حرف بزنبگو این راهیه که ما باید بریم و تلاش کنی ...

همه رو قبلا گفته بودم یهو دست گذاشت رواین قضیه

چرا اینقدر پیگیری؟بیخیال شو خودش میگیره

نمیگیره تنبلی دارم این همه بارداری هم با دارو باردارشدم

خیلی سخته درسته . بهرحال فردام دکترت رو برو

نمی‌ذاره دیگه