2777
2789

من امروز بعد چهارده سال رفتم دندونامو درست کنم ولی تا نشستم استرس گرفتم دو سه بار به دکتر گفتم یه لحظه صبر کنید دکتر خیلی بد رفتاری کرد ( البته دکترای متشخص و خوش رفتار زیاد داریم) منم سکوت کردم بلند شدم رفتم اشکمو درآورد با حرفاش 

شما چجوری به استرستون غلبه می کنید😅

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دكترت بايد خوش اخلاق و با حوصله باشه از همون اولش هم بهش بگو از اين ب بعد ك من اينطوري ام ميتوني يا نه؟

دكتر من گفت اون مشكل منه نه تو نگران نباش

من وسطش گريه كردم رفتم تو حياط

اونم نشست چاي خورد😄

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

منم استرس میگیرم خصوصا اگه خیلی سال نرفته باشم، ولی دقیقا روز دوم جنگ رفتم دندونپزشکی درمانگاه، معمولا آدم فک میکنه دکترای درمانگاه درپیتن، یه خانم بود بسیار جوان، ماسک زده بود، ولی چشاش مهربون بود، واااای بهترین دندونپزشک تمام عمرم بود هم کارش بی نظیر بود هم تمام مراحل رو بهم توضیح میداد، اصلا از آمپول بیحسی زدنشم خوشم اومد!!!! تازه فهمیدم چه شغل باحالیه

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

دكترت بايد خوش اخلاق و با حوصله باشه از همون اولش هم بهش بگو از اين ب بعد ك من اينطوري ام ميتوني يا ...

آره دفعه برم یه دکتر دیگه قبلش بهش میگم استرس میگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

منم استرس میگیرم خصوصا اگه خیلی سال نرفته باشم، ولی دقیقا روز دوم جنگ رفتم دندونپزشکی درمانگاه، معمو ...

بعضی دکترا آنقدر آرامش به آدم میدن این بدتر استرس میداد و سرد برخورد میکرد

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

[QUOTE=392215337]یادم نیست دقیقا حرفاشو لحنشم خوب نبود داشتم از در میومدم بیرون گفت اگه باز اینجوری ...

واقعا فکر کرده بود میخوام برم یعنی؟ 😂😂😂

باید بهش می گفتم الان من ضرر کردم یا تو؟ 🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 💙