2777
2789

ی خونس که میخوایم بخریم همه چیش خوبه اسانسور پارکینگ دوخوابه و سندداره ولی بالکن و پنجره نداره ک این عیب هاشه

میخوام همه طلاهامو و ماشین زیر پامونو بفروشیم بخریم

همه میگن پنجره نداره نخر ولی من میترسم بدون خونه بمونم و پولم کمتر بشه یا طلا ریزش کنه یا دیگه ب هردلیلی نتونم با توجه ب بودجه ام خونه بخرم کمه پولم بخاطر همین میگم ولی لوکیشن خونه عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دودلم خیلی زیاد استخاره کردمخیلی خوب حتما انجام بده معامله پر سودی هستاین اومدمن همیشه از همین ...

خب استخاره خوب اومده بخر

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

الان دودلم خیلی زیاد استخاره کردمخیلی خوب حتما انجام بده معامله پر سودی هستاین اومدمن همیشه از همین ...

اول که طلا ریزش نداره این مطمئن باش دوم لباس کجا خشک می کنی سوم خونه تاریکه دلت می گیره ۴ اگر خریدی بعد پشیمون شدی هیچ کاریش نمی تونی بکنی