2777
2789
عنوان

سوال راجب علوم پزشکی آزاد

419 بازدید | 20 پست

بچه ها من پارسال دانشگاه آزاد اولویت اولم علوم آزمایشگاهی زدم قبول شدم اولویت دومم پرستاری اونم قبول شدم بعدش مشکل اینجاست تو دوتا واحد جدان یعنی پرستاری شهر خودمونه و علوم آز با شهر خودمون ۴۵ دقیقه فاصله داره بعد امسال ثبت نامم میکنن؟ میزارن پرستاری رو برم بجای آزمایشگاه؟ زنگ میزنم جواب نمیدن 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@میس_نرس‍ @کیک_عسلیی‍ @اردکی2هستم‍

خیلی پیچیده شده

ببین برو سر بزن حضوری

کارنامه اتم کپی کن برو... حتی اکه همون پرستاری هم قبول میشدی بازم معلوم نبود ثبت نام کنن یا نه

چه برسه به الان که اونو اولویتای بعدت زده بودی و اخرین تراز قبولی مشخص نیست تو کارنامه ات چون علوم از قبول شدی و باقی گزینا ها بررسی نمیشن

خیلی پیچیده شدهببین برو سر بزن حضوریکارنامه اتم کپی کن برو... حتی اکه همون پرستاری هم قبول میشدی باز ...

از راه کارنامه محرمانه نمیشه؟ آخه مطمئنم پرستاری رو قبولم همکلاسیم با تراز کمتر آورده

از راه کارنامه محرمانه نمیشه؟ آخه مطمئنم پرستاری رو قبولم همکلاسیم با تراز کمتر آورده

نشنیدم کارنامه محرمانه رو🤔

حضوری برو... با تو خونه نشستن اصلا مشخص نمیشه چیزی.

شده ده بار برو بیا تا یه چاره پیدا کنی

نشنیدم کارنامه محرمانه رو🤔حضوری برو... با تو خونه نشستن اصلا مشخص نمیشه چیزی.شده ده بار برو بیا تا ...

واسه دولتی با کارنامه محرمانه استعلام میگیرن واسه اتاق عمل روزانه گرفتم آزادو نمیدونم :/

برو سایت دانشگاه ازاد درخواستت وثبت کن بپرسazmoon.org

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...