2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😢

81 بازدید | 6 پست

خیلی کم اوردم با ی بچه چهار سالع تو ی شهر غریب بدون هیچ پشتوانه ای نمیدونم واقعا چیکار کنم با شوهر فقط اسمامون تو شناسنامه همه شبا تا ۱۲ بیرونه گاهی وقتا تا ۲ همه این چهارسال خودم بودم و سختیای بچه داری خیلی خود شیفتس هیچیو قبول نمیکنه شبا تا ۴ صب تلویزیون میبینه خیلی رو مخمه دیگع 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ صب میره تا ۹ شب بعد اونم ی چیزیو بهونه میکنه باشگاهی قبرستونی جایی میره تا ۱۲

یعنی از ۴ صبح می خوابه ؟ بعد بلند میشه میره سر کار؟

مشکلتون چیه؟

بهش محبت کن رامش کن تا جذبت بشه

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
یعنی از ۴ صبح می خوابه ؟ بعد بلند میشه میره سر کار؟مشکلتون چیه؟بهش محبت کن رامش کن تا جذبت بشه

اره نمیدوتم واقعا کلا همه چی مشکله انگار همو نمیفهمیم اون بر این باوره ک من مردم باید ازاد باشم منم میگم چرا برای مایی ک هیچکسیو تو این شهر نداریم وقت نمیزاری وقتاییم ک خونس اینقد غرق تلویزیونه صداش میزنم نمیشنوه

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
اره نمیدوتم واقعا کلا همه چی مشکله انگار همو نمیفهمیم اون بر این باوره ک من مردم باید ازاد باشم منم ...

بهش محبت کن قبل از اینکه اون برنامه بریزه برای خودش تو برنامه بریز برید بیرون بزار وقتش با شما پر بشه

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷