2777
2789

که ازیتا داشته باشه  برا مطالعه میخوام 

چقدر جلو صدارو میگیره چند خریدین 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم  شرمنده تو اين تاپيكتون من جواب ميدم يه جا چند بار به بك كاربري كه بي ادبي كرده بود گفتين اخلاقت مثل خانم جلسي هاست من با چند تا خانم جلسه اي هم صحبت شدم به شدت خانم و باوقار بودن متاسفانه شما بداخلاقاشون را ديدين خدا شاهده من خودم سخنران و جلسه اي  اينا نيستم چون خودم خوباشون وعمل و رفتار درست ازشون ديدم گفتم كم لطفيه همه را به چشم ببينيم 🌹 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
سلام عزيزم شرمنده تو اين تاپيكتون من جواب ميدم يه جا چند بار به بك كاربري كه بي ادبي كرده بود گفتين ...

سلام 

دشمنت شرمنده 

خواهش میکنم

بله به هرحال تو هر قشری خوب و بد هست 

منتها اون خانوم منو یاد همون خانوم جلسه ای که فبلمش پخش شد انداخت وگرنه غرض شخصی با این قشر خاص ندارم من 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

سلام دشمنت شرمنده خواهش میکنمبله به هرحال تو هر قشری خوب و بد هست منتها اون خانوم منو یاد همون خانوم ...

عزيزيد ،درست ميگيد لحن صحبتشون خيلي بد بود 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

تا حالا چندباری گذاشتم رو گوشم

خیلی خوبه ، بیشتر بدرد صنعت میخوره

ولی با این حال تو خونه هم میشه استفاده کرد ولی نه زیاد چون گوش گیرشون پلاستیکیه واسه همین گوشتون عرق میکنه