2777
2789

خودتون یا کسی دیدین تو اطرافانتون که ازدواج کنن اوایل چیزی نداشته باشن؟و کم کم به همسرشون باهم کار کنن ؟

اگر برگردین عقب ازدواج با آدم با اخلاق ولی فقیر یا 

پولدار که همش درگیر و سنتی درخواست آشنایی دادن .

کدوم انتخاب میکنین؟

منفعلا درگیر اینم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

با اجازه استارتر 

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده 

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره 

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید 

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید 

این کد دعوت منه:

OVCL7I

تیکر کنکوره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش داشتیم همه چی کم بود نسبت ب بعدش ولی بود پول رو پول گذاشتیم پیشرفت کردیم زیاد و زیاد تر شد اما ی شبه همش رفت 

پول مهمه خیلیم مهمه اما اخلاق پشتکار ،جنمء مرد مهم تره 

ب ارامشت اول از همه فکر کن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پدر و مادرم اول زندگی مستاجر بودن ماشینم یه پیکان داشتن

اون زمونا فرق میکرد گلم

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همسرم فقیر نبود برگردم عقب بازم باهاش ازدواج میکنم

اگه زنو شوهر پشت هم باشن به هرچی میخوان میرسن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با اجازه استارتر بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱ ...

پنج نفر میشه پونصد تومن گلم ریاضیات ضعیفه؟😂

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

سنتی با درهواست آشنایی جداس

سوالتم باید میگفای با بی پول با اخلاق یا پولدار بداخلاق

وگرن خب پولدار رو قبول میکنن

ولی من میگم بهتر اینه هر کسی هم کفو خودش باشه . دختر فقیر هم با پسر پولدار بره جوووو گیر میشه بیا و ببین

سنتی با درهواست آشنایی جداسسوالتم باید میگفای با بی پول با اخلاق یا پولدار بداخلاقوگرن خب پولدار رو ...

اخه من سنتی رو نمیشناسم نمیتونم حرف الکی بزنم شاید پسره اخلاق داشته باشه خانواده اش که آدم های خوبین من نمیدونم اخلاق پسره چطوریه

قدیم دیدیم طرف صفر بوده کم کم رسیده به پول الان که به سختی بشه

نمیدونم ولی بنظرم آدم آرامش داشته باشه بهتره نه؟تا اینکه منتظر پول باشه ولی علاقه نباشه شاید دارم خودمو قانع میکنم