2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بد

839 بازدید | 53 پست

سلام دیروز مراسم ختم  شوهر دختر عموم بود منم یک شهر دیگه  بعد ک رفتیم مستقیم رفتم ختم و.... تا ظهر رفتیم خونه مادر شوهرم ک اونجاس دیدم ظرفهای ک چایی خوردن خواهر شوهرم از وسط خونه برنداشته حتی ظرفهای ناهارشون نشسته بودن 😐چون میدونسته من میام 

منم مستقیم رفتم تو اتاق خواب دراز کشیدم خوابیدم چون شب باز مراسم بود بیدار شده بودم باهام پر باد بودن گفت من فکر کردم مثل مادرتی  اهل کاری دخترای الان کاری برای کسی نمیکننن 😐منم گفتم نوه و دخترات هستن که خالع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانمم امروز تیکه انداخته که دخترت اومده یک لیوان نشسته😐عروسی که پسرا از اینستا پیدا کننن همینج ...

خودت جوابشو می‌دادی زنیکه میگفتی مگه من خوردم که بشورم زنیکه نفهم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
به مامانمم امروز تیکه انداخته که دخترت اومده یک لیوان نشسته😐عروسی که پسرا از اینستا پیدا کننن همینج ...

مامانتم باید میگفت که برو خداتوشکر کن چلاق و ناتوان نیستی که دختر مردم بیاد ظرفاتو بشوره

مگه دخترشونو دادن کلفتی؟