2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بد

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 53 پست
چه بی شعورن مگه کلفت گرفتن به جای اینکه بگن عروسمون شهر دیگست یه ساعت اومده استراخت کنه برگرده انتظ ...

آخه من حتی یک لیوان آب نخوردم تو خونش  اونم چون هی شوهرم اصرار داشت بیا بیا رفتم همون اولم گفتم حوصله ندارم  میام که فقط بخوابم

به مامانمم امروز تیکه انداخته که دخترت اومده یک لیوان نشسته😐عروسی که پسرا از اینستا پیدا کننن همینج ...

در جواب باید خودت یا مامانت میگفتید ، من فکر کردم رسم جدید بعد خوردن غذا چند ساعت ظرف ها رو زمین بمونه ، گفتم یوقت به رسمتون بی احترامی نکرده باشم گذاشتم موند همونجا که بود دست نزدم به ظرف ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانتم باید میگفت که برو خداتوشکر کن چلاق و ناتوان نیستی که دختر مردم بیاد ظرفاتو بشورهمگه دخترشونو ...

مامانم هیچی نگفته 😐 ولی من میخام رنگش بزنم بگم من همسن نوه توام  چهار تا نوه داشتی دوتا دخترت  خودتم بودی  

آخه من حتی یک لیوان آب نخوردم تو خونش اونم چون هی شوهرم اصرار داشت بیا بیا رفتم همون اولم گفتم حوصل ...

کاربدی نکردی 

اونا خوردن کثیف کردن منتظر نشستن تا تو بری تمیز کنی مگه کلفتشونی 

به مامانمم امروز تیکه انداخته که دخترت اومده یک لیوان نشسته😐عروسی که پسرا از اینستا پیدا کننن همینج ...

مگه شما نهار اونجا بودید ؟ اگه بودید ادب حکم میکرد ظرفا رو میشستید اگه نه که بی خیال مادرتم باید میگفت ولی شما دختراتونو خوب بار آوردید که بعد غذا عرضه ندارن ظرفای خودشونه بشورن😏

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
مگه شما نهار اونجا بودید ؟ اگه بودید ادب حکم میکرد ظرفا رو میشستید اگه نه که بی خیال مادرتم باید میگ ...

نه من ساعت 2رفتم اونجا ناهار خورده بودن منم  بیرون خوردم  آخه یکی دوتام نیستن که نزدیک ده نفر آدم بودن

مامانم هیچی نگفته 😐 ولی من میخام رنگش بزنم بگم من همسن نوه توام چهار تا نوه داشتی دوتا دخترت خودت ...

افرین. البته اگر سابقه داشته بحثاتون زنگ بزن وگرنه دهن ب دهن نشو. بگو شوهرت بهش بگه

چه پررومنم اگه اونجا نباشم به ظرفای غذای بقیه دست نمیزنم

تو عقد اگر من شام میرفتم خونشون همون موقع که سفره جمع میشد میشستم  ولی الان ن چیزی خورده بودم ن اونجا بودم همون زمان تو عقد مثلا اگ بعد شام چایی چیزی می‌خوردن آخر شبا  نگه می‌داشت من صبح بشورم 

نه من ساعت 2رفتم اونجا ناهار خورده بودن منم بیرون خوردم آخه یکی دوتام نیستن که نزدیک ده نفر آدم بو ...

چقد بی عرضه ن خدایی ده نفر آدم نمیتونن ظرفاشونو بشورن اگه بازم مادر شوهرت گفت بگو  ببخشید ماعادت داریم فوری بعد غذا ظرفامونو بشوریم نمیدونستم شما میزارید یه دو سه روز دیگه بشورید

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
چقد بی عرضه ن خدایی ده نفر آدم نمیتونن ظرفاشونو بشورن اگه بازم مادر شوهرت گفت بگو ببخشید ماعادت دار ...

کار همیششونه تو دوران عقد کلی ازیتم کردن تا می‌فهمیدن من شام یا ناهار اونجا همشون میومدن کلی طرف تنها میشستم آخرشم  یک تشکر نمی‌کردن

مثلا شب من می‌خوابیدم صبح پامیشدم می‌دیدم سینک در ظرف کثیفه  می‌گفت خاله بی‌زحمت میشوریشون اینا خوابن😐حالا گناهم این بود من زود بیدار میشدم 7اپنا ظهر ساعت 12