2777
2789
عنوان

برای اونایی که فرهنگیان نیاوردن🌷

239 بازدید | 23 پست

عزیز دلم دنیا که به آخر نرسیده...

میری رشته علوم تربیتی میخونی تهش یه آزمون استخدامی میدی وارد آموزش پرورش میشی

🌷🌷🌷نبینم غصه بخوری ها🌷🌷🌷

کنکوری_بدبخت🥺🤍🌱

مگ غصه میقولن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید..

دنیا اونقدام ک ما واس خودمون سخت گرفتیم مهم نیستا

رها کنید بره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
استخدامی سختتر هست کنکور هست بشیتید پشت کنکور استخدامی پر از چالشه و تبعیض امتیازهای تاهل فرزند بومی ...

دلت خوشه فکر کردی تو نتایج فرهنگیان عدالت هست 

چنان پارتی بازی ای هست که باورش رو هم نمیکنی 

دوستان یه سوال...کسی که دانشکاه استان دیگه قبول میشه محل خدمتش همون استان میشه؟ یا استان محل زندگیش

فرهنگیان؟

محل خدمت  تا جایی که خبر دارم بومیه

ولی  دانشگاه میتونه شهرهای مختلف باشه ولی تهش باید بره شهر خودش 

مثلا طرف زده فلاورجان اصفهان

پردیس ها جا نداشتن  یا اون رشته اصفهان مبوده میفرستن شهر یا استان دیگه برای تحصیل  ولی نهایت برمیگرده جایی که قبول شده دیگه بستگی داره تو دفترچه خودش کدوم  کد زو زده جلوش زده محل خدمتش کجاست و محل تحصیلش کجاست