2777
2789
عنوان

سوتی هایی که معلماتون سر کلاس دادن

275 بازدید | 35 پست

بگید یه کم بخندیم 

همش که نباید تاپیکای غمگین بزنیم😻

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

@آرزو1388‍ @army_66‍ @honye_ella‍

🤣🤣🤣🐧🐧

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد زبانم خودش تعریف میکرد 

میخواسته به یکی از بچه ها که کله اش هی تو گوشی بوده سرکلاس بگه  "چتهه؟"  گفته "چخهه!" 

گل های نیلوفر آبی حتی توی مرداب هم به زیبایی و درخشندگی رشد میکنن و شکوفا میشن🪷

استاد زبانم خودش تعریف میکرد میخواسته به یکی از بچه ها که کله اش هی تو گوشی بوده سرکلاس بگه "چتهه؟" ...

🤣🤣🤣

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

@آرزو1388‍ @army_66‍ @honye_ella‍

سلااااام

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

دائم با نامزدش حرف میزد یه بار دستش خورد رو بلندگو گذاشت 

یادش بخیر🤣👌🏻👌🏻🐧

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

من خودم یه معلم ادبیات داشتم مرد بود

خیلی سربه هوا بود ، یه روز ناخواسته پا گرفتم جلوش رفت تو در

عمدی نبود جلو پاش رو نگاه نمیکرد

سلااااام

نخوابیدی که🤣🤣🤣

یه بار زبان داشتیم بعد بعد معلمم اسم منو و یکی از دوستامو برعکس گفت به من گفت حنانه به دوستم گفت الهه😔🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

معلممون با یه غرور زیادی داشت درس میداد بعد وسطش یهو زبری رو گفت زربی😭😂

ای خدا😂😂😂

نخوابیدی که🤣🤣🤣

نه دارم میرقصم 😔🫤