2777
2789
عنوان

توی گوشی شوهرم قسمت کروم چیزای بدی دیدم سرچ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 36 پست
منم اگ بدونم شوهرم میبینه حالم بد میشه ولی وقتی آدم برادفعه اول میبینه برو بیاره باعث میشه طرف بازم ...

ادمی ک‌دنبال اینچیزا باشه درهرصورت میبینه چ ب روش بیاری چ نیاری

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی ک‌دنبال اینچیزا باشه درهرصورت میبینه چ ب روش بیاری چ نیاری

همون...من اگ ببینم‌از درون میپاچم ولی اگ هدفم ادامه زندگی باشه مستقیم نمیگم ...

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

همون...من اگ ببینم‌از درون میپاچم ولی اگ هدفم ادامه زندگی باشه مستقیم نمیگم ...

اره دقیقا مستقیم نمیشه گفت ولی این تفکراشتباه تا ی بحثی میشه میگن همه مردا میبینن همه مردا فلانن ک اصلا اینطور نی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

محدودش کنی بیشتر ترغیب میشه. واقعیت اون فیلما رو براش بگو که اونا یجور برنامه ای دارن که کلا پوستشونو صاف نشون میده. یا اندامشونو تغییر میده. 

بزار تو رو با اونا مقایسه نکنه. ولی ناراحت هم نباش برا بچه خوب نیس

اره دقیقا مستقیم نمیشه گفت ولی این تفکراشتباه تا ی بحثی میشه میگن همه مردا میبینن همه مردا فلانن ک ا ...

ن همه نیستن ...بعضیا معتقدن نگاه نمیکنن الان شوهر خودم حتی اینستا نصب نمیکنه براهمین چیزا

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن