2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم

122 بازدید | 25 پست

بچه ها چرخه ی دعواها ی ما منو شوهرم 

۱انتقاد من. ۲ نپذیرفتن اون کاری که باعث ناراحتی من شده و گردن نگرفتن مسولیت  ناراحت کردن من به این شکل که به من میگه تو اشتباه برداشت کردی و اشتباه فهمیدی یا میگه تو اینطور فکر می‌کنی و فکرت اشتباهه  ۳مسخره و بچه گانه نشون دادن حس من ۴ بعضا برچسب حساس بودن و منفی نگری به من میزنه ۵ منفجر شدن و پرخاشگری من ۶ فاصله و قهر اون بخاطر واکنش بد من ۷ چند روز باهام هیچ کاری نداره و من دلم طاقت نمیاره و میرم آشتی میکنم 

نه مسئله حل میشه در واقع اینکه داره اشتباه میکنه رو نمی‌پذیره در واقع هیچوقت نمی‌پذیره که عامل ناراحت کردن من بوده و مدام انکار می‌کنه نقاط منفی رو و افراطی نقاط مثبت رو بزرگ میکنه 

من نه شنیده میشم  نه همدلی میگیرم ازش.  نه نازم کشیده میشه نه چیزی عوض میشه و بخاطر نپذیرفتنهاش و تحریف واقعیت و رفتارش با من مثل نفهمها مدام عزت نفسم و اعتماد به نفسم کم میشه 

میدونم عجیب نوشتم ولی به فروپاشی روانی رسیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش دور شو یه مدت تا دلتنگی بیاد تو رابطتون ، علاج کار فقطدلتنگی دو طرفه است ، بعدش ازش توقع نداشته باش از هیچکس توقعی نداشته باش کار کن برای خدا اگه هم معتقد نیستی که کارکن فعالیت اجتماعی برا مردم برا بشریت که حالت خوب بشه 

از اول اشتباه کردی برای اشتی پیشقدم شدیوقت‌هایی که باهم خوبین با ارامش و ملایمت براش توضیح بده که یو ...

توصیح دادم ولی وقتی که بحث میشه غرورش در اولویته هیولای درونش میاد بیرون و بی رحم میشه

ازش دور شو یه مدت تا دلتنگی بیاد تو رابطتون ، علاج کار فقطدلتنگی دو طرفه است ، بعدش ازش توقع نداشته ...

باید برم دلم میخواد فرار کنم از این رابطه سالها دورشم خسته ترینم میگم همش سرت تو گوشیه 

میگه من کی سرم تو گوشی بوده 

میگم تنها همش میری مسافرت میگه من کی رفتم مسافرت 

میگم این آشغالهارو تو ریختی میگه نه😂

منم همچین خواستگاری داشتم بعد دو ماه اشنایی بهم زدم

بشدت خودخواه بود داشتم افسرده میشدم باعث میشه اون زن کمبود محبت بگیره

همیشه به من گفت تو اخلاقت بده در حالیکه اون واقعا مشکل داشت من صبوری میکردم گفتم دیگه کافیه

باید برم دلم میخواد فرار کنم از این رابطه سالها دورشم خسته ترینم میگم همش سرت تو گوشیه میگه من کی سر ...

یه مدت دور شو ، تمرین کن از کسی توقع نداشته باشی حتی بهت یه لیوان اب بده یا چراغ رو روشن کنه ، اینو تمرین کن دیگه دعوات نمیسه اونم اروم میشه سخته بینهایت سخته ولی شدنیه

منم همچین خواستگاری داشتم بعد دو ماه اشنایی بهم زدمبشدت خودخواه بود داشتم افسرده میشدم باعث میشه اون ...

بهترین لطف و محبتو  در حق خودت کردی هیچوقت اشتباهات خودش و خانوادش رو نپذیرفته که بخواد به معذرت خواهی و دلجویی از منی که همراهشم و بخاطر اون درد میکشم ختم بشه منو به کج فهمی متهم میکنه 

بهترین لطف و محبتو در حق خودت کردی هیچوقت اشتباهات خودش و خانوادش رو نپذیرفته که بخواد به معذرت خوا ...

اخ دقیقا اونم اشتباهاتشو نمیپذیرفت یه عذرخواهی نمیکرد خیره و عقده ای بود  سنمون کم نبود من ۳۶ اون ۴۲ ولی نتوستم تحمل کنم بااینکه دلم میخواست متاهل شم ارزوها داشتم مالی چیزی کم نداشت حتی بیشترم داشت اما اخلاق نداااااااشت

خدا بهت صبر بده امیدوارم اخلاقش بهتر بشه زندگی راحتی داشته باشی

یه مدت دور شو ، تمرین کن از کسی توقع نداشته باشی حتی بهت یه لیوان اب بده یا چراغ رو روشن کنه ، اینو ...

به خدا فقط میخوام بشنوه و بگه حق با توعه  بگه من میدونم بخاطر من سختی میکشی نه اینکه به من با سی سال سن بگه تو اشتباه برداشت میکنی مثلا مادرش به من میگه عروسم باید بیاد طبقه بالا زندگی کنه من تربیتش  کنم خوب اون یک آدم هفتاد ساله هست و من توقعی ندارم بفهمه ولی همسرم که به من میگه منظور مادرم این بود که میگه عروس بیاد طبقه بالا ما هواشو داشته باشیم با شوهرم چی کار کنم 

به خدا فقط میخوام بشنوه و بگه حق با توعه بگه من میدونم بخاطر من سختی میکشی نه اینکه به من با سی سال ...

تو اروم بشی اونم خوب میشه اون مثل ایینه رفتاری شماست ، دلتنگش کن عشق رو ببین تو رابطه ات

اخ دقیقا اونم اشتباهاتشو نمیپذیرفت یه عذرخواهی نمیکرد خیره و عقده ای بود سنمون کم نبود من ۳۶ اون ۴۲ ...

من بهش گفتم هربار که تلاش میکنی بحث هارو ببری و پیروز مشاجره باشی همون لحظه توی دل من خودتو بازنده بود دقیقا الان با اینکه دو تا بچه داریم و کلی هردومون زحمت میکشیم ولی هیچ هم زبانی و هیچ مکالمه ای نمیتونیم داشته باشیم من از کوره در میرم یکی منو نفهم خطاب کنه نه با زبان بلکه با رفتارش با جدی نگرفتن من و احساسم نظرم منو به حاشیه زندگی پرت کرده 

من بهش گفتم هربار که تلاش میکنی بحث هارو ببری و پیروز مشاجره باشی همون لحظه توی دل من خودتو بازنده ب ...

قربون دلت برم عزیزم

دوره اشنایی داشتید؟ کلا از قبل چقدر شناخت داشتید 

هر چند خیلیا اولش خوبن و فرشته