2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست
ازکی دعوا میکنین باهم؟

از اول ازدواج 

هیچوقت نپذیرفته 

مثلا برادرش توی کار بهش خیانت کرد و زنش کلی بی احترامی بهمون کرد برای اینکه با خانوادش قطع رابطه نکنه به من میگه تو به من از برادرم بد نگو که من تصورم نسبت بهش خراب بشه 

ببین خیانتی که کرد در حد شکایت بالا گرفت 

پدر و مادرش طرف برادرشو گرفتن و من از پدر و مادرش ناراحت شدم که بی عدالتی دارن میکنن همسرم به من میگه اون‌ها پدر و مادرن و حق دارن برای کنار هم بودن منو داداشم میانجی گری کنن تا برو الی ماشالله .... که در همه چیز خودش مثبت هارو بزرگ جلوه میده و منفی هارو نمی‌پذیره و من این وسط مجبورم همراهیش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربون دلت برم عزیزمدوره اشنایی داشتید؟ کلا از قبل چقدر شناخت داشتید هر چند خیلیا اولش خوبن و فرشته

عزیزمی آشنایی داشتیم دوران عقد هم خوب بود ولی وقتی رفتیم زیر یک سقف خیلی افراطی رفتارهای کنترل گرایانه اش شدت گرفت مثلا وقت‌هایی که میخواستم قهر کنم و یک قدم فاصله میگرفتم از من ده قدم فاصله میگرفت و انگار منو از لحاظ روانی تنبیه می‌کرد که اگه قهر کنم امتیازی به من نمیده یا نازمو نمیکشه هر چقدر بگذره سراغم نمیاد تا خودم برم سراغش فکر کن نه میتونم انتقاد کنم نه میتونم حرف بزنم نه میتونم قهر کنم و فقط پرخاش کردن برای نشون دادن خشمم مونده انقدر پرخاشگر شدم که خودم از خودم بدم میاد هیچ اهرم نفوذی برای تغییر شرایط ندارم 

عزیزمی آشنایی داشتیم دوران عقد هم خوب بود ولی وقتی رفتیم زیر یک سقف خیلی افراطی رفتارهای کنترل گرایا ...

دقیقا انگار  خواستگار منو توصیف میکنی انتقاد پذیر نبود

همیشه در ذهنم میمونی عزیزم واست دعا میکنم بزودی بشه همون چیزیکه میخوای 

زندگیت زیبا بشه

دقیقا انگار خواستگار منو توصیف میکنی انتقاد پذیر نبودهمیشه در ذهنم میمونی عزیزم واست دعا میکنم بزود ...

مممنونم عزیزم امیدوارم خدا به قلبه مهربونت عشقی زیبا و قدردان که لایقشی بده ممنونم از انرژی مثبتت خانم گل