2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرار بود این ماه برم کنسل شد سر یک اتفاقی بی سابقه خیلی دلم گرفته از دست خدا هم ناراحتم من خیلی خیلی کارا کردم که جور بشه اما نشد بعد تموم اطرافیان من راحت این ماه رفتن و اومدن از کربلا بگیر تا مشهد 

من قرار بود این ماه برم کنسل شد سر یک اتفاقی بی سابقه خیلی دلم گرفته از دست خدا هم ناراحتم من خیلی خ ...

بمیرمااا من الان ۷ ساله نرفتم تازه پسرمم نزره آقاعه ولی نمیدونم چرا جور در نمیاد

بمیرمااا من الان ۷ ساله نرفتم تازه پسرمم نزره آقاعه ولی نمیدونم چرا جور در نمیاد

منم همینطور ۷ ۸ ساله نرفتم خیلی گریه کردم چله هم برداشتم که جور بشه اینقدر خوشحال شدم وقتی شد بعد ی هفته مونده به رفتتمون یک اتفاقی افتاد که سابقه نداشت

اووو چقدرم دورین من مشهدم هر موقع اومدین در خدمتم❤️

میشه چشمت به حرم بابا افتاد منو سفارش کنی میشه اسم منم بخای پیش آقا 

توراخدا بهش بگو بگو کربلا ک نرفت حداقل بیار پابوسی خودت

منم همینطور ۷ ۸ ساله نرفتم خیلی گریه کردم چله هم برداشتم که جور بشه اینقدر خوشحال شدم وقتی شد بعد ی ...

چی بگم پیامت خوندم نمیدونم چرا اشکام جاری شد

ما هیچیمون جور نمیشه اینقدری دستمون خالیه ک حتی...