2777
2789

یعنی من تووووی کل زندگیم شکست خوردم 

هم طلاق گرفتم توی 17سالگیم هم زندگیم داغونه هم سال اول کنکور قبول نشدم هم سال دوم 😂😂😂💔

هربار میگم اشکال نداره قوی تر از قبل بلند میشم و شروع میکنم هربار دووم میارم 

الان چه غلطی کنم 

الان مطمئن شدم خدا ازم متنفره 

هیچکسسس دوسم نداره اضافی ام تو این دنیا 

الانم دشمنا خوشحال میشن قبول نشدم دقیقاً عین پارسال با اون صورتهای نحسشون میخندن مسخره میکنن قبول نشدی 

مسخرست 😂😂😂😂😂از شوک فقط دارم میخندم به خودم به زندگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال کنکور دادم قبول نشدم رفتم دانشگاه یه رشته بشدت چرت بعد ترم ۵ انصراف دادم دوباره کنکور دادم و قبول شدم چیزی که میخواستم الانم میگم زندگی تو کنکور و دانشگاه خلاصه نمیشه 

گناه بزرگ منی

مجبوری با همه این شرایط بازم ادامه بدی.

پس قوی تر از قبل باش.

بازم تلاش کن.

اگه نشد برو سراغ هنری چیزی

خیاطی آرایشگری 

موفقیت صرفا تو درس خواندن نیست

ببین استعدادها تو چه زمینه ای بیشتره

تلاشت کافی بوده که قبول نشدی ؟ 

الان ۲ ساله داری کنکور میدی اگر واقعا میتونی یه سال دیگه هم بخونی بشین امسال هم حسابی بخون به حرف اطرافیان هم توجه نکن 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

بنظرتون طبیعیه گاها توی فکر غرق میشم و دستامو محکم مشت میکنم طوری که ناخونام کف دستمو زخمی و خونی می ...

اطرافیانت همه زود ازدواج کردن؟

ببین با این کارا چیزی درست نمیشه خب فقط اوتا خوشحال تر میشن

ولشون کن بزار هر کار دوست دارن بکنن 

اهمیت نده تمرین کن اهمیت ندادن رو این طوری زندگی اسون تر میگذره