2777
2789
عنوان

چطور دوری شوهرتون رو دووم میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 68 پست
اره من شهرستان دنبال کارهای مطب باید بمونم و اینجام کار پیدا کردم باید برم سرکار

آخی عزیزمم🫠همسرتون چقدر باید دور بمونه؟اگه مطب بزنید دیگه اینجا موندگار میشه؟یهو کارش تغییر نکنه مجبور بشه بره تهران یا شهر دیگه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من شهرستان دنبال کارهای مطب باید بمونم و اینجام کار پیدا کردم باید برم سرکار

@حرف_بی_صدا‍ 

عزیزم اگه انلاین شدی بهم بگو کارت دارم اگه میشه ددوستیم قبول کنید 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

من هم در ماه سه هفته کار هست یک هفته میاد مرخصی توی خونه چیکار می‌کنی حوصله ت سر نره ؟

الهی🥲

شاغلم سرخودمو با کار و مشاوره و این چیزا گرم میکنم

با دوستام و جاریم میرم بیرون ک وقت بگذره😂

توی خونه هم ک باشم سعی میکنم با کارای خونه و مرتب کردن کمد و اینا خودمو سرگرم کنم یا کارای ترجمه انجام میدم

@حرف_بی_صدا‍ عزیزم اگه انلاین شدی بهم بگو کارت دارم اگه میشه ددوستیم قبول کنید

سلام هستم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

الهی🥲شاغلم سرخودمو با کار و مشاوره و این چیزا گرم میکنمبا دوستام و جاریم میرم بیرون ک وقت بگذره😂تو ...

اهادرسته 🌷

منم اکثر اوقات میرم میچسبم به تمیز کاری و مرتب کردن خونه 😄

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

سلام عزیزدلم😍اول اینکه بهت تبریک میگم

بعداز مدتی اومدم سایت و ازخوشحالی بغض کردم

امیدوارم همیشه کلی خبر خوب و خوش ازت بشنویم و دلمون شاد بشه

بابت دوری ازهمسرم به عنوان کسی که تو حساس ترین روزای زندگیم ۳سال دور بودم٬ باید بگم که سخته

ولی وصالی که بعداز دوریه خیلی قشنگ وشیرینه

کلا تو زندگی زناشویی آدم تو موقعیتای مختلفی قرار میگیره 

انعطاف پذیر باش با احساساتت کنار بیا حق داری اگه غصه بخوری یا حتی گریه کنی به خودت سخت‌نگیر

اما از یجایی به بعد سر پا میشی و یاد میگیری چطور با دوریش کنار بیای

به این فکرکن این دوری موقته و ادامه دار نیست

واینکه میتونی باهاش صحبت کنی ویدئو کال کنی و از حالش باخبربشی 

و اینکه قطعا این دوری موقت در راستای پیشرفت جفتتونه پس به بعد مثبتش نگاه کن و خودت رو آروم کن

به روزای قشنگی که در آینده پیش روتونه فکرکن و بذار این برهه هم مثل همه ی برهه های دیگه که گذشتن٬ بگذره❤️

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤