2777
2789
عنوان

چطور دوری شوهرتون رو دووم میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2768 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم همینم کل دوریم اینه صب بره سر کار شب بیاد همش چشم ب در کی میاد 🤕

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وقتی مجبور باشی

دیگه باید تحمل کنی

مگه راه دیگه ای هم هست ؟

فقط دعا کن اوضاع نت خوب باشه

اینطوری میتونین ویدئو کال کنین، از هیچی بهتره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگه ازم دوربشه خودمو میکشم البته شوهر ندارم

دیونه🤣🤣🤣

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

برام سخت بود همش گریه میکردم  چقدر احمق بودم 

اونم‌میگفت دلتنگه ولی بعدش فهمیدم با دوستاش بهش خیلی خوش می‌گذشته برگردم عقب اصلا غصه نمیخوردم و زندگیم رو میکردم 

اکثرا مرده بدون خانومشون بیشتر بهشون خوش میگذره و ما بانوهای ایرانی بدون شوهر فک میکنیم دنیا به آخر رسیده

خالمو شوهر خالم ۲ ماه یبار همو میبینن اصلا براشون مهم نیست همو ببینن دعوا میافتن خالم بچشو میگیره میره خونه مادربزرگم که روستاست خیلیم خوش آب و هواعه شوهر خالم اگه دلش خواست بعد ۲ و ۳ هفته میره ببینتشون 

مسخرست ... 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

شما شهرستانی همسرتون تهران؟یا برعکس؟

اره من شهرستان دنبال کارهای مطب باید بمونم و اینجام کار پیدا کردم باید برم سرکار

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍