2777
2789

تو این تاپیک قراره تجربه چهار سال تدریس تو دانشگاه فرهنگیان رشته آمزوش ابتدایی براتون به خلاصه بیان کنم.مخصوصا برا کسایی که تو مسیر انتخاب هستن.

همینطور که می دانید دانشگاه فرهنگیان تفکیک. جنسیتی داره و از نظر امکانات در حال بهبود و نسبت به چند سال قبل خیلی پیشرفت داشته تو این زمینه اما بازم به دانشگاه های سراسری و منابعی که اونها دارن نرسیده از نظر من.

مثلاً کتابخونه،سالن کامپیوتر،خوابگاه ها و.. اون خو دانشجو شدن به دانشجو مکیدن و بیشتر حالت دبیرستان داره که خود دانشگاه هم براتون انتخاب واحد می‌کنه و شما فقط در مورد استاد راهنمای کارورزی می تونید حق انتخاب داشته باشید به شخصه برای من این امکانات خیلی مطرح نبود و می شد جبران کرد مثلاً از کتابخونه سطح شهر استفاده کنید،مقاله بنویسید و تو نشریه ها شرکت کنید تا از اون حالت دبیرستان بودن در بیاید

خاهرم با تراز بالا و همه چی عالی بود زد شده داره میمیره از غصه  بگو چیکار کنم براش حقش نبود همش میگه کاش ترازم نمره هام کم بود ک خودمو قانع میکردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دانشگاه ما دانشجو ها بیشتر در حال ارائه دادن و درست کردن پاور بودیم.که برای من خیلی کمک کننده بود و اوایل دوست نداشتم ارائه بدم اما چون کل بچه ها رو میشناختم(کل گروه با هم می اومدم بالا مثل حالت دبیرستان)و یه جو دوستانه ایجاد شده بود به فن بیان و رفع خجالت خیلیی کمک کرد. و اینم بگم که این کارها اکثرن گروهی بود و موضوعات هم که ارائه می دادیم مربوط به مشکلات مسائل مهم مثل فرزندان طلاق،اختلالت یادگیری، مشکلات بچه ها در تحصیل و... بود با توجه به واحد که داشتیم.

اساتید اکثرن معلم بودن و مقاطع دکترا رو طی کرده بودن.بعضی از استادامون ارشد و دکترا رو تو دانشگاه های تاپ گذرانده بودن  و سوادشون فوق العاده بود که کمک کننده بود اما استاد هایی هم داشتیم که با دارای بازی اومده بودن و با اعتراضات ما بعد از چند سال عوضشون کردن برای ورودی های جدید البته.

خاهرم با تراز بالا و همه چی عالی بود زد شده داره میمیره از غصه بگو چیکار کنم براش حقش نبود همش میگه ...

من خیلی اطلاع ندارم از روند.اعتراض بزنن.اگهه کد پنج خوردن. سازمان سنجش مراجعه کنند شاید کمک کنه

دانشگاه نیست، در حد همون مدرسه هست

من خیلی برام این مسائل امکانات اینا مهم نبود.علاقه. داشتیم هم کار به کودکان.و تو شهر ما مدیریت که عوض شد واقعا جو دانشگاه بهتر شد.

درمورد حقوق هم شما با دانشجو شدن استخدام رسمی می شید و حقوق دریافت میکنید که دانشگاه ازتون کسر می‌کنه با توجه به اینکه ترددی باشید یا خوابگاهی و در آخر هم اگه مثلاً یک ماه حقوق کسر نکنه دانشگاه و مواردی که من خیلی ازش سر در نمیارم بدهی براتون میخوره که بایدتابستون سال آخر با دانشگاه تسویه کنید.تکربه ای که دارم اینه که لطفا هر ماه فیش حقوقی تون چک کنید که آخر کار اشتباه براتون بدهی نخورده باشه.

درمورد دروس که تدریس میشه و واحد ها من برای انتخاب رشته اومدم واحد ها رو نگاه کردم و چون به بچه ها علاقه مندم آموزش ابتدایی رو انتخاب کردم.لطفا قبل از انتخاب رشته دروس که باید بگذرانید یه نگاه اجمالی بندازید که مورد علاقتون باشه.ساعت کارآموزش ابتدایی بیشتر از دبیر هست.به این مسائل هم توجه کنید.

چهار سال تحصیل هشت سال تعهد داره که باید در منطقه ای که استخدام شدید بگذرونید.به سختی انتقالی میدم به نو معلم ها اما ممکن هست.ولی توجه کنید که باید چند سالی تو محل خدمت که قبول شدید فارق از مسافت و... تدریس داشته باشید.

برای ارشد رشته های مرتبط می تونید انتخاب کنید که آمزوش ابتدایی رشته های مرتبط اون روانشناسی و... میشه.برای رفتن به دانشگاه سراسری محدودیت دارید چون روزانه هست کلاس هاتون یا باید معلم بازنشسته بیاد به جای شما دو روز در هفته تدریس کنم و مدرسه باهاشون راه بیاد یا باید مرخصی  بدون حقوق بگیرید.اگه به قصد مدرک هست که دانشگاه آزاد و.. اوکی اما استاد های ما تاکید داشتن که اگه رتبه تون عالی بود و دانشگاه های تاپ قبول شدید فوقش دو سال مرخصی بگیرید.

ما داخل کلاسمون از تمام رشته های نظری دانشجو داشتیم.انسانی ها رتبه سه رقمی. و تجربی ها و ریاضی ها هم رتبه های خیلی خوب که میدونستم مهندسی دانشگاه تاپ بخونن اما به خاطر علاقه یا شاید شرایط شغلی خانوادگی شوند که اکثرن والدین شوند معلم بودن وارد این رشته شده بودن و باید بگم که بنظر من از ما انسانی ها بهتر عمل میکردند تو نوزادی مثل تدریس ریاضی مخصوصا 

کسایی که قصد تحصیل تو فرهنگیان دارید چون مواردی مثل رتبه بندی مطرح هست تا می تونید دوران دانشجویی با کمک استاد ها مقاله بنویسد،دوره ها که گواهی می‌دن و مفید هست مطالب شون برات شرکت کنید.

تو نشریه اگه علاقه دارید شرکت کنید امتیاز داره تو انتخاب مدارس کمکتون میکنه، مسابقات مختلف مثل قرآن و عترت،تدریس برتر و... حتما حتما شرکت کنید هم برای تجربه هم برای امتیاز و...

اگه ارتباط خوبی با بچه ها ندارید اصلا رشته مناسبی براتون نیست.

ما داخل کلاسمون کسایی بودن که دبیری میخواستم اما چون پذیرش ابتدایی راحت تر بود و ظرفیت بیشتر اونو قبول شدن و به این امید که می تونن با گرفتن ارشد  بتونن دبیر بشن اومده بودن که محدودیت ارشد سنگ جلو پواسون انداخت در واقع.

تو ابتدایی فقط رشته های مثل مشاوره،روانشناسی،برنامه ریزی درسی و... برای ارشد می تونین اقدام کنید نه رشته های ریاضی

اگه ارتباط خوبی با بچه ها ندارید اصلا رشته مناسبی براتون نیست. ما داخل کلاسمون کسایی بودن که دبیری م ...

سلام عزیزم وقت بخیر

من ب تازگی آموزش ابتدایی فرهنگیان قبول شدم خداروشکر خیلی به این رشته علاقه دارم ولی اطرافیان نمیدونم حالا نصیحته یا از روی حسادت میگن اره معلم کلاس اولیها میشی ومیخندن خیلی توذوقم زدن سوالم اینه که احیانا اگر خواستم مثلا بعدا برا ارشد بخونم مثلا ارشد مشاوره یا روانشناسی میتونم برا دبیری اقدام کنم؟اونوقت با آزمون استخدامیه یا نه فقط یه درخواست میدم به اموزش پرورش دیگه پیش اونا میمونه که میپذیرن یانه؟

سلام عزیزم وقت بخیرمن ب تازگی آموزش ابتدایی فرهنگیان قبول شدم خداروشکر خیلی به این رشته علاقه دارم و ...

سلام گلم

منم برای انتخاب رشته خیلی اطرافیان اصرار به دبیر ی داشتن ولی  الان از دوستانم که علاقه به کار با کودک بودن و روحیه خلاقیت زیادی داشتن و الان دبیر هستن(از اول دبیری خواندن در فرهنگیان) میپرسم میگن واقعا با دانش آموزای دبیرستان نمی سازن  شما به اطرافیان توجه نکن اصلا ببین علاقت چیه اگه روحیه خلاقی داری مناسب شماست این رشته و تا پایه ششم هم هست نه فقط اول و بله شما اگه ارشد بخونی مثلا روانشناسی اگه نیاز به دبیر داشته باشن محل خدمتتون درخواست میدی به اداره با توجه به اینکه ارشد روانشناسی خوندین البته فقط کار سختی هست از نظر اداری و شاید اصلا نیاز به دبیر نداشته باشن. خیلی ها بودن که از آمزوش ابتدایی دبیر شدن و دیگه نیاز به آزمون استخدامی نیست همه چی بستگی به محل خدمتتون داره اداره محل خدمتتون موقع آزمون ارشد لیست رشته های مرتبط می‌فرستم ازشون پرسجو کنید انشالله در آینده راهنماییتون میکنن درمود اینکه نیاز به دبیر دارن یا خیر