درمورد حقوق هم شما با دانشجو شدن استخدام رسمی می شید و حقوق دریافت میکنید که دانشگاه ازتون کسر میکنه با توجه به اینکه ترددی باشید یا خوابگاهی و در آخر هم اگه مثلاً یک ماه حقوق کسر نکنه دانشگاه و مواردی که من خیلی ازش سر در نمیارم بدهی براتون میخوره که بایدتابستون سال آخر با دانشگاه تسویه کنید.تکربه ای که دارم اینه که لطفا هر ماه فیش حقوقی تون چک کنید که آخر کار اشتباه براتون بدهی نخورده باشه.
درمورد دروس که تدریس میشه و واحد ها من برای انتخاب رشته اومدم واحد ها رو نگاه کردم و چون به بچه ها علاقه مندم آموزش ابتدایی رو انتخاب کردم.لطفا قبل از انتخاب رشته دروس که باید بگذرانید یه نگاه اجمالی بندازید که مورد علاقتون باشه.ساعت کارآموزش ابتدایی بیشتر از دبیر هست.به این مسائل هم توجه کنید.
چهار سال تحصیل هشت سال تعهد داره که باید در منطقه ای که استخدام شدید بگذرونید.به سختی انتقالی میدم به نو معلم ها اما ممکن هست.ولی توجه کنید که باید چند سالی تو محل خدمت که قبول شدید فارق از مسافت و... تدریس داشته باشید.
برای ارشد رشته های مرتبط می تونید انتخاب کنید که آمزوش ابتدایی رشته های مرتبط اون روانشناسی و... میشه.برای رفتن به دانشگاه سراسری محدودیت دارید چون روزانه هست کلاس هاتون یا باید معلم بازنشسته بیاد به جای شما دو روز در هفته تدریس کنم و مدرسه باهاشون راه بیاد یا باید مرخصی بدون حقوق بگیرید.اگه به قصد مدرک هست که دانشگاه آزاد و.. اوکی اما استاد های ما تاکید داشتن که اگه رتبه تون عالی بود و دانشگاه های تاپ قبول شدید فوقش دو سال مرخصی بگیرید.