2777
2789

خانما خواهش میکنم کمکم کنید بخدا من هیچکسیو ندارم که بهم بگه چیکار کنم تو دوراهی موندم شما کمکم کنید منم براتون دعا میکنم از ته دلم:))❤️

من رشته تحصیلیم تجربی هستش ولی با اصرار پدرم رفتم تو این رشته من هرسال سه چهارتا درس افتاده داشتم حتی دیپلمم هم شهریور گرفتم

امسال پشت کنکور بودم و ترازم(۵۰۰۰)شد با اینکه من واقعا درس میخونم ولی بابام نمیخواد قبول کنه من استعداد ندارم میگه تو اصلا درس نمیخونی مارو گول میزنی..

من ۲۰ سالمه ولی هنوز بخاطر کنکور و حتی بخاطر حرفای پدرم نتونستم دانشگاه برم و تو هیچ چیز موفق نشدم

امسال تصمیممو گرفتم که دیگه پشت کنکور نمونم و تو یکی از رشته های حقوق یا حسابداری ازاد تحصیل کنم

ولی امروز دوباره پدرم اومد شروع کرد باهام صحبت کردن که اگه پزشکی یا پیراپزشکی نیاری تو آینده دوباره باید بیای بشینی گوشه خونه

بهم میگه کار نیست شغل نیست میگه بازم پشت کنکور بمون ولی من نمیتونم

چیکار کنم بنظرتون بقران دیوونه شدم بخدا دلم میخواد دست به خودکشی بزنم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

من میگفتم واب من عاشق شبای بیمارستانم و فلان و جون آدما نجات بدم و کوفت و زهر مار الان دارم بعد ۷ ترم برمیگردم.برو ببین با چی میتونی پول دربیاری

اگه آشنا دارین برو حسابداری اگه نداری برو دنبال یه هنری حرفه ای

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با عشق و علاقه رفتم تجربی پرستاری اوردم الان ترم ۷ دارم ول میکنم برم فیزیوتراپیبرو دنبال پول و هر ...

خب یعنی الان شما میگید من چیکار کنم

شما به عنوان یه پرستار میشه کمکم کنید:)

چیکار کنم

بنظرتون بمونم؟

من میگفتم واب من عاشق شبای بیمارستانم و فلان و جون آدما نجات بدم و کوفت و زهر مار الان دارم بعد ۷ تر ...

بخدا حرف تو کله پدر من نمیره نمیخواد هیچیو قبول کنه

میگه بدبخت میشی میگه میشینی گوشه خونه باید جمعت کنن

من از این حرفاش بیشتر میترسم

با مشاور صحبت کن بخدا گره مشکلتو میتونه باز کنه

لطفا برام دعا کنید 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

خب یعنی الان شما میگید من چیکار کنمشما به عنوان یه پرستار میشه کمکم کنید:)چیکار کنمبنظرتون بمونم؟

علاقه نداری کجا بمونی؟ .یا بشین فک کن و خودتو قانع کن ک باید درس بخونی ک با جون و دل بخون یا ول کم برو دنبال هنر

علاقه نداری کجا بمونی؟ .یا بشین فک کن و خودتو قانع کن ک باید درس بخونی ک با جون و دل بخون یا ول کم ب ...

اخه من درس میخونم باور کنید دروغ نمیگم شما رو که نمیشناسم بهتون درغ بگم..

من درس میخونم ولی وقتی سوالارو میبینم نمیتونم جواب بدم😔

با مشاور صحبت کن بخدا گره مشکلتو میتونه باز کنهلطفا برام دعا کنید

شما مشاور خوب می‌شناسید بهم معرفی کنید:)

چشم عزیزم براتون دعا میکنم✨️🤍

شما مشاور خوب می‌شناسید بهم معرفی کنید:)چشم عزیزم براتون دعا میکنم✨️🤍

نه گوگل بزن از هوش مصنوعی بپرس شهرتو بگو کمک کنه

ممنون

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اخه من درس میخونم باور کنید دروغ نمیگم شما رو که نمیشناسم بهتون درغ بگم..من درس میخونم ولی وقتی سوال ...

شاید بخاطر استرس زیادیه 

میفهمی مطالبو قشنگ؟ بعد نمیتونی تست بزنی 

شاید بخاطر استرس زیادیه میفهمی مطالبو قشنگ؟ بعد نمیتونی تست بزنی

بله دقیقا

الان شما هر مطلبی رو که بهم بگید من مفهومی از اول تا آخرشو میتونم توضیح بدم

ولی اصلا وقتی سوالا کنکور رو که میبینم یه مدلیه انگار تاحالا یه صفحه از کتابم نخوندم

بخدا کسی باور نمیکنه من درس میخونم جالبه میگن اگه اونجوری که ما دیدیم واقعا درس بخونی،پس الان زیستو حداقل باید ۵۰،۶۰ درصد بزنی،نه ۱۰ درصد:)