2777
2789
عنوان

فرهنگیان 💔

392 بازدید | 28 پست

من با تراز ۶۲۰۰ دعوت نشدم خودمم انتطار نداشتم چون میدونستم کمه اما الان که کارنامه ها اومده میبینم طرف با تراز ۵۸۰۰ دعوت شده قبول هم شده چطوری میشه چرا آخه واقعا از درس زده شدم اینم از عدالت آموزش و پروش نخبه ها حق دارن مهاجرت کنن چه معنی داره تو کشوری که دانشگاه صندلی رو براساس سهمیه افراد تقسیم میکنه بمونی واقعا خیلی دلم شکسته چشام پر اشک شده

من با ۶۵۰۰ قبول نشدم😐دوستم با ۷۵۰۰ قبول نشده😐😐حتی کودکان استثنایی 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تراز فرهنگیانم ۸۷۰۰سوابق ۸۳۰۰کد ۵ خوردم ۹ تا انتخاب داشتم که ۶ تاش رو کد ۵ خوردم اعتراض نمی زنم ، ...

کد پنجا ورودی بهمن پذیرش میخورن

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

من تراز فرهنگیانم ۸۷۰۰سوابق ۸۳۰۰کد ۵ خوردم ۹ تا انتخاب داشتم که ۶ تاش رو کد ۵ خوردم اعتراض نمی زنم ، ...

خداوکیلی حق تو هس که قبول شی نه اینا واقعا آموزش و پرورش داره چیکار میکنه اینا قراره به نسل آینده درس بدن تربیت کنن خدا خودش رحم کنه