2777
2789
عنوان

شما برنج چی میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5309 بازدید | 151 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا از با نی و باعثش نگذره،من قبلنا اصلا دغدغه‌ی برنج رو نداشتم،نه قیمت نه اسم برنج رو میدونستم همسرم ۵۰،۶۰کیلو یه جا می‌خرید راحت مصرف میکردم،با این گرونی که کردن آدم استرس میگیره یه وقت برنج تو خونه تموم نشه بیشتر نونی بپزم یا ،،،،،قبلا اصلا نمی‌دونستم قیمت برنج چنده!؟

منم دیروز از همین گرفتم ولی نمیدونم خوبه یا نه؟شما پختی؟خوبه؟

من دوماهه از همین میگیرم دوتا کیسه هم الان پلمپ خونه دارم عالیههه فقط ۳ ۴ ساعت قبل برنجو خیس کن 

بفد ک گذاشتی پخت بگیره بااب ۲۰ دقیقا نیم ساعت بزار تو اب قل بخوره

بعد ابکش کن 

۴۹ دقیقه بزار دم بکش 

نرم نرم خوشمزه میش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
فروشتون کیلو چنده؟

فعلا برنج ها تو کارخونست .. هنوز نفروخته در جریان نیستم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
کدومش بهتره

من مزه هاشو متوجه نمیشم ، هردوشون خوش خوراک و سبکن.. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

برنج خوشپخت گرگان، نیم دانه، عنبربو، پاکستانی، اونم دوکیلو دوکیلو، نمیتونیم یک کیسه یکجابخریم 

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی