2777
2789

بچم‌تو مدفوعش خون بود . رژیم بدون لبنیات گرفتم ولی تازگیا مدفوعشم خلطی شده و چشماشو هی میخارونه دیگه نمیدونم چی نخورم

دختر منم حساسیت داشت دیگه هرچیزی ک اثری از گاو توش بود نمیخوردم🤕

از گوشت و لبنیات گرفته تا ژله و پاستیل بیسکوییت و کیک و شیرینی

حدود یسالگیش خوب شد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک ماه باید از شروع رژیم گذشته باشه تا شیرت از پروتیین گاوی پاکسازی بشه بیخود رژیمت رو سنگین تر نکن فقط مصرف سویا نداشته باش ،و  توی رعایت کردن حذف پروتیین گاوی دقیق باش 

چک کن هر چی که روش نوشته شیر خشک نخور مثلا بیسکوییت این چیزا ، خورشتی که توش گوشت گوساله بوده نخور اینا رو درست رعایت کن نیاز نیست چیزای دیگه رو حذف کنی مگر اینکه بچه برسه به شش ماه و علایم جدی مطرح باشه دیگه تست پوستی میدی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دختر منم حساسیت داشت دیگه هرچیزی ک اثری از گاو توش بود نمیخوردم🤕از گوشت و لبنیات گرفته تا ژله و پاس ...

منم همه اینارو نمی‌خورم 

چجوری فهمیدی خوب شده؟ 

وای من خیلی نگرانشم

اشتباه منو تکرار نکن حتی شده بهش شیر خشک کمکی بده از این مخصوص ها نزار بچه ات ریزه میزه بمونه

به شدت تلخ و بد مزه ست شیر خشک من عمل داشتم شیرخشک اپتامیل پپتی جونیور که عادیش فوق العاده خوشمزه ست رو براش گرفتم انقدر تلخ بود انگار زهر ماره

بعد شیر خود مادر خوب باشه وزن بچه روی نمودار باشه وزنش دیگه ریزه میزه بودن معنی نداره بیخودی چرا بچه رو شیر خشکی کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منم همه اینارو نمی‌خورم چجوری فهمیدی خوب شده؟ وای من خیلی نگرانشم

دکتر گفت امتحان کنم کره میخوردم زود معلوم میکرد یبار خوردم دیدم دیگه مدفوعش خون نبود چیزای دیگه امتحان کردم دیدم دیگه چیزی نشون نمیده

ولی برادرزادم تا دوسالگیش طول کشید اوکی شه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️