2777
2789
عنوان

کنکوری های که موفق بودین

121 بازدید | 7 پست

سلام 

میشه روش برنامه ریزی هفتگی هفتگی تونو بگین

آزمون هر درسو‌ جدا می‌زنین الان که تابستونه وقتی تموم شد یا مثل قلم چی برای همه درساتونو جمعه ها میزنید؟

من تابستون بیشتر برنامه‌هامو هفتگی میچیدم و آزمون‌ها رو هم تک‌درس می‌زدم یعنی مثلاً زیست یا شیمی رو جدا جدا تست می‌گرفتم که کامل روی هر درس مسلط بشم. آزمون جامع همه‌ درس مثل قلمچی رو بیشتر گذاشته بودم برای نزدیکای مدرسه یا بعد از اینکه چندتا مبحث جلو رفته بودم چون اول تابستون هنوز لازم داشتم پایه هر درس رو جدا قوی کنم.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

من تابستون بیشتر برنامه‌هامو هفتگی میچیدم و آزمون‌ها رو هم تک‌درس می‌زدم یعنی مثلاً زیست یا شیمی رو ...

اول از همه ممنون که اومدی

دقیقا الان مشکلم اینه مثلاً یه فصل شیمی دو هفته زمان میخواد یه فصل زیست چهار روزه تموم شده اینا با هم فیکس نمیشن برای یه آزمون

از طرفی هم نگرانم قاطی پاتی بشه و نتیجه نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه ممنون که اومدیدقیقا الان مشکلم اینه مثلاً یه فصل شیمی دو هفته زمان میخواد یه فصل زیست چها ...

میدونم چی میگی طبیعی هم هست. تو تابستون لازم نیست همه‌ی درسارو با هم فیکس کنی که حتماً تو یه روز جمع بشن. بهتره هر فصل رو کامل ببندی بعد بری سراغ بعدی‌حتی اگه طول زماناش فرق داشته باشه. برای آزمون گرفتن هم می‌تونی موازی عمل کنی مثلاً زیست زودتر تموم شد پس تستاشو جدا بزن و مرور کن تا شیمی هم برسه. بعداً که حجم بیشتری جمع شد‌ آزمون‌های ترکیبی بزن. اینطوری هم تمرکزت روی هر مبحث حفظ میشه، هم نصفه نمیمونه

"👩🏻‍⚕️📚☕"

میدونم چی میگی طبیعی هم هست. تو تابستون لازم نیست همه‌ی درسارو با هم فیکس کنی که حتماً تو یه روز جمع ...

آره اینم میشه

بنظرت تو ده ماه یه آدمی که صفر مطلقه از صرفا کنکور چه ترازی می‌تونه بگیره می‌خوام توقع واقع بینانه داشته باشم

آره اینم میشهبنظرت تو ده ماه یه آدمی که صفر مطلقه از صرفا کنکور چه ترازی می‌تونه بگیره می‌خوام توقع ...

میتونه به یه تراز خوب برسه اگه برنامه خوبی داشته باشه،کیفیت مطالعش خوب باشه و پیوستگی داشته باشه

"👩🏻‍⚕️📚☕"