2777
2789
غذا میخوام😭😂دمنوش اینا خوردمنه اونقدرام داغون نیستم فقط یچیزی میخورم دل درد میشم

اها پس یه قدم خوشبخت تر از منی 😂

غذا با طبع گرم بخور

بعد با حوصله بجو

سالاد، حبوبات که نفخ داره نخور دل درد می گیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت من چگار کنم تو رزیمم اما خودم هم کلن چند روزه نمیتونم درست غذا بخورم اگرم بخورم حالت تهوع میگیرم تازه باشگاه هم میرم این دو روز اخیر خیلی ضعیف شدم هم سرگیجه و نفس تنگی تو باشگاه میگیرم و نمیتونم درست برنامه هارو انجام بدم بدتر از همه اینکه امروز تازه بریود شدم و وقتی بریود میشم دیگه اصلااا نمیتونم غذا بخورم اشتهام کامل میبنده وای چکار کنم باشگاه هم دارم تازه

منم.بعضی وقتا اینجوری میشم درحدی که دفعه قبل رفتم آمپولش و زدم انقدر درد داشتم

ولی اینبار درد نداشتم. ی قرصی هست اسمش هیوسین واسه دل درده ازش خوردم

سعی کن یک هفته ب پریودی گرمیجات زیاد بخوری. میوه هم اونایی که گرم هستن خیار و هندوونه و ماست اصلا نخور

اسی تو که انقدر درد داری به خاطر تغذیته

از یک هفته قبل از اینکه پریود میشی باید چیز های مقوی و گرم بخوری و سردی زیاد نخوری،اگرم سردی خوردی پشتش یه چیز گرم بخور که سردیشو بگیره

حداقلش روزی یه لیوان دمنوش گرم بخور مثل زنجبیل،هل،بابونه،خرما بخور،شیر بادوم،مغزیجات

من عاااشق زمستونم❤️

کیسه آب گرمم خیلی خوبه

من یه دونه دارم خیلیم بزرگه هم میشه تو مایکروفر گذاشت گرم میشه،هم میشه تو فریزر گذاشت که یخ بزنه

قیمتش ۲۰ تومنه تازه هم خریدم

برو از لوازم طبی فروشیا بگیر،یک دقیقه بذار تو مایکروفر و بعد بذار روی دلت

همین الانم میتونی با اتو و یه تیکه حوله اینکارو بکنی،حوله رو داغ کن بذار روی دلت

من عاااشق زمستونم❤️
اسی تو که انقدر درد داری به خاطر تغذیتهاز یک هفته قبل از اینکه پریود میشی باید چیز های مقوی و گرم بخ ...

من کلا خیلی زود سردیم میگیره و رعایت میکنم ولی همه چیزای خوشمزه سردن🥲

بنظرت من چگار کنم تو رزیمم اما خودم هم کلن چند روزه نمیتونم درست غذا بخورم اگرم بخورم حالت تهوع میگی ...

اینقد به خودت سختی نده دختر

من روز اول کلااااااا استراحت میکنم باشگاه و همه چی تعطیل تازه ناهارم درست نمیکنم

خرما بخور قبل باشگاه انرژی میگیری