2777
2789

میخاسیم بریم فرمالیته گف یکم دس و بالش بسته س ولی گف یارو رفیقمه بریم پولشو بعدا میدم چون خونه اینا گرفتیم الان انقد دستمون تنگه ک نمیتونستیم لباس فرمالیته م اجاره کنیم 

منم گفتم نمیخام ب رفیقت رو بندازی چن ماه دگ پولشو بدی کلا فرمالیته کنسلع 

با اینکه میدونس دوس دارم ولی پولش کم بود بخاطر من حاضر شد بریم 

یکم ناراحت شدم راستش 

ولی یکم پول دارم خودم پس انداز کرده بودم به قدری هس ک بتونیم پول فیلمبردار و اجاره لباسو بدیم 

میخام پولو بدم بهش میدونم قبول نمیکنه ولی میدم حتما 

چطور بدم چی بگم بهش ک غرورش نشکنه 

نمیخام تحت فشار باشه به اندازه کافی فشار روش هس 

چی بگم چطور قانعش کنم پولو بگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من پول و ندهنگه دار ، خودش بعدا جور میکنهبعدا تو زندگی ، روزهای سخت تر زیاد هست نگه دار برای او ...

خب الان نریم تو فصل سرما نمیشه رف سخته 

برا اونموقه هس درآمدش زیاده ولی فقط این یکی دوماهه فشار روش زیاده 

بنطر من پول ندی بهتره بزارهمون حرفی ک خودش زد که بعدا حساب میکنه بارفیقش انجام بده... من خودم ادم خیلی پرتوقع یاادم بی درکی نیستم  ولی شمابی تجربه ای اول راهی اینکارنکنی بهتره...

واینکه اسی اگه مثل بقیه دوستان من پیشنهادندادم بدی و بگی ازکسی قرض گرفتم مثلا ازمادرت عادت میکنه همیشه اینجور موقع ها ک پول لازم دارین ازمادرت قرض بگیری... عادتش نده... درمورد به غرورش برنخوره هم فکرنکنم ببخشید ناراحت نشین نسل اون پسرایی که بااینجورچیزا غرورشون جریحه دارمیشد داره ریشه کن میشه اتفاقا خیلی هم خوشحال میشه چه بسا توقع هم داره منتها رو نمیکنه!!!البته شاید نامزدشما جزوه چنددرصد کمه که بهشون بربخوره...