سلام ، یکی از دوستانم مغازه لوازم خانگی داره و برای شاگردش بیمه کار رد کرده منتهی سه ماه پیش این شاگردش باید ترک کار میکرده و میومده بیرون من از جزئیات خبر ندارم که حالا بیرون نیومده بیمه یهو سر زده اومده آمار بگیره این خانم مشغول به کار هست یا خیر که شاگرد هم گفته "من اینجا کار نمیکنم و اسم و فامیل من رو داده و گفته من فلانی(ملیکا فلان) هستم دوست صاحب مغازه ام و اینجا کار نمیکنم و همینجوری اومدم اینجا" بیمه هم گفته اگر دوستشی باید فتو کپی شناسنامه بیاری ببینیم حتی ازش عکس هم گرفتن دوستم(صاحب مغازه) به من زنگ زد گفت فتو کپی میدی منم گفتم نه و کلی عصبانی شدم چرا بدون اجازه از اسم و فامیل من استفاده کردید ،حالا میخوام بدونم آیا همچین چیزی امکان داره که با اسم و فامیل کسی بخوان کاری کنن بدون مدارک یا براش بیمه رد کنن با بخوان جریمه کنن بدون این که اون طرف خبر داشته باشه چون بدون اجازه فقط اسم و فامیلش رو گفتن؟ لطفا راهنمایی کنید اعصابم خیلی خورده 🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه ثابت بشه ک همون خانم هست ک قبلا رد میشده و الان رد نمیشه اون سه ماه رو با جریمه هاش میگیرن و بع ...
ممنون از اسم و فامیل من فقط استفاده کردن ولی هیچ مدرکی از طرف من دریافت نکردن و خودمم کلا قطع ارتباط کردم باهاشون سر این قضیه ،پس برای من مشکلی پیش نمیاد دیگه؟