2777
2789

من فرشامو عید شستم و هر روز هم جارو برقی میکشم و خونم فوق العاده تمیزه الان یه مدتیه پسرم تو خونه اسکوتر سواری میکنه و جدیدا راه ک میریم رو فرشا کف پامون یکم تیره میشه و سیاه میشه میدونم به خاطر تایر اسکوتره یا چون کولر روشنه گه گاهی گردو غبار .به شدت رو مخمه مطمعنم شوهرم نمیده بشورنشون شامپو فرش و بخارشویی بکشم تمیز میشن؟تا عید بعد بدم بشورنشون.نجس و کثیف و لک دار نیستن فقط مشکلم همینه 

اگر تجربه ای تو تمیز کردن فرش دارین بگین

شامپو فرش با بخار شو عالیه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربشو داشتین؟استفاده کردین ؟فرش تمیز شده نوچ نشده؟؟

بله تمیز شده 

من خودم اینکارو میکنم 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بله تمیز شده من خودم اینکارو میکنم

فرش خراب و پوسیده نشد؟روی موکت و گلیم هم جوابه؟

بعدش نباید روشون راه رفت؟و این ک بعد این ک شامپو فرش و بخرشو کشیدم بعدش جارو برقی بکشم روش یا نه بزارم خشک شه؟

فرش خراب و پوسیده نشد؟روی موکت و گلیم هم جوابه؟بعدش نباید روشون راه رفت؟و این ک بعد این ک شامپو فرش ...

اول قشنگ جارو برقی بکش 

بعدش شامپو فرش رو آماده کن دستمال مخصوص بخارشوی رو داخل شامپو فرش بکن آبشو بگیر یکم وصل کن ب سر بخارشو  

بعدش بکش 

خب یکم نم داره بهتره روش راه نرید تا خشک بشه

نه اصلا خراب نمیشه

من حتی کابینت و گاز رو هم با بخارشو تمیز میکنم

لکه هایی ک نمیره فرچه مخصوص بخار شو رو به شامپو فرش آغشته کن بکش قشنگ تمیز میکنه