2777
2789

من فرشامو عید شستم و هر روز هم جارو برقی میکشم و خونم فوق العاده تمیزه الان یه مدتیه پسرم تو خونه اسکوتر سواری میکنه و جدیدا راه ک میریم رو فرشا کف پامون یکم تیره میشه و سیاه میشه میدونم به خاطر تایر اسکوتره یا چون کولر روشنه گه گاهی گردو غبار .به شدت رو مخمه مطمعنم شوهرم نمیده بشورنشون شامپو فرش و بخارشویی بکشم تمیز میشن؟تا عید بعد بدم بشورنشون.نجس و کثیف و لک دار نیستن فقط مشکلم همینه 

اگر تجربه ای تو تمیز کردن فرش دارین بگین

شامپو فرش با بخار شو عالیه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربشو داشتین؟استفاده کردین ؟فرش تمیز شده نوچ نشده؟؟

بله تمیز شده 

من خودم اینکارو میکنم 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بله تمیز شده من خودم اینکارو میکنم

فرش خراب و پوسیده نشد؟روی موکت و گلیم هم جوابه؟

بعدش نباید روشون راه رفت؟و این ک بعد این ک شامپو فرش و بخرشو کشیدم بعدش جارو برقی بکشم روش یا نه بزارم خشک شه؟

فرش خراب و پوسیده نشد؟روی موکت و گلیم هم جوابه؟بعدش نباید روشون راه رفت؟و این ک بعد این ک شامپو فرش ...

اول قشنگ جارو برقی بکش 

بعدش شامپو فرش رو آماده کن دستمال مخصوص بخارشوی رو داخل شامپو فرش بکن آبشو بگیر یکم وصل کن ب سر بخارشو  

بعدش بکش 

خب یکم نم داره بهتره روش راه نرید تا خشک بشه

نه اصلا خراب نمیشه

من حتی کابینت و گاز رو هم با بخارشو تمیز میکنم

لکه هایی ک نمیره فرچه مخصوص بخار شو رو به شامپو فرش آغشته کن بکش قشنگ تمیز میکنه