2777
2789

زور ما که به خدا نمی‌رسه ولی دیدبن میگن خیلی برای یه خواسته ای پافشاری نکن 

خیلیا هم خیلی چیزا از خدا خواستم بعد که بهشون عطا شده پشیمون شدن 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه به زور بخوایم چی میشه؟

نمدونم میگن ممکنه بشه ولی بعد پشیمون بشی 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

نمیدونم حدیث هست که باید تو دعا مداومت کنی، هر دری بکوبی بالاخره روزی باز میشه و...از این طرف میگن ن ...

منم تو همین برزخم

این حرف از دم اشتباهه 

مگه ذات خدا منفعله که به زور از خدا چیزی بگیری 

یه چیزی هم که بد شده ببینید خیرتون چی بوده که اینجوری شده حتما مصلحتی داشته 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

به نظرم اصلا مفهوم نداره انسان برای نیازش تلاش میکنه و از خدا هم میخواد و تا نیازش رفع نشه مغزش در ح ...

یه سری چیزا ربط به تلاش نداره