2777
2789
عنوان

چقد منو کافه ها گرون شده😳😳🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا قیمتاش عالی بود شهر ما بیای پس چیکار میکنی؟اینجا شیک شکلاتی معمولی دویست به بالاس شیک پسته ۱۲۰ ...

کجایین مگه ؟! 😳😳

من تو شهر شما اصلا نمیتونم با این قیمتا زندگی کنم 😅

عکسشم گزاشتم همه میگن ارزونه تازه

زنده باشین ، ما کرمانشاهیم

سلامت باشین 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

وا ابمیوه فروشیا که جا نشستن ندارن گوشه خیابون لیوان میدن دستت قیمتاشون اینه چه کافه خلی بوده انقدر ...

اتفاقا خیلی شلوغه چون هم خوشمزه درس میکنه هم محیطش تمیزه ، حالا تو شهرمون کافه های دیگم هستن که قیمتشون از اینجا ۱۵ ، ۲۰ تومن کمتره ولی خب کیفیت کارشون مثل اینجا نیس

خدای من 😅هزینه ۴ ، ۵ بار کافه رفتن لاکچری منو خرج یه بار کافه رفتن کردین 😅

تازه کافه هم آنچنانی نبود 

یکی از رستوران هامون پیش غذاش ۴۰۰ ۳۰۰  تومن در میاد 

اگه بخوای یه غذایی مثل شیشلیک و اینا بخوری راحت ۵ ۶ تومنه تو پاچته 

یا کافه خیلی خوب بخوابی بری ۱ ۲ تومن پات در میاد 

کافه خالی نه کافه رستوران 

دُخت شیرازیم 😎        

کجایین مگه ؟! 😳😳من تو شهر شما اصلا نمیتونم با این قیمتا زندگی کنم 😅عکسشم گزاشتم همه میگن ارزونه ت ...

ما شمالیم😂دیگه مسافرا میان که قیمتا وحشتناک نجومی تر میشه والا قیمتا رو گفتی دهنم وا موند اصلا باورم نمیشه همچین قیمتایی باشه