2777
2789
یه شب یادم بره مثلا شب اقدام یا شب های دیگه؟ چون بعضی یادم میرفت ولی شب اقدام خوردم

فرقی نمیکنه از روزی که شروع کردی تا آخر قرص باید به موقع بخوری اگه یه شب نخوری باید تا چندروز جلوگیری کنی 

💖عشقم خانواده ام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مردایادبگیرن وظیفه ی اوناست جلوگیری کنن تا انقدخانوماجلوگیریای عجیب غریب نکنن که انقدعوارض داره بعدطرف ناخواسته باردارمیشه طلب کارم هستن که چرا جلوگیری نکردی😑😑😑😑😑

من با امپول بدون اینکه پریود شم  باردارشدم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

آره عشقم مخصوصا الان که میگن بزایید ال دی ها قلابی اند

قلابی که نیستن

ولی اگه منظم نخوره یا انتی بیوتیک بخوره اثر نمیکنه

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

چند تا بچه داری؟ چندمی رو اینجوری باردار شدی؟

سومی رو با قرص چهارمی کاندوم

دومی که دنیا اومد من کلا پریود نشدم دکترم گفت وقتی ۲سالش شد یا هر وقت از شیر گرفتی بیا تا امپول پروژسترون بزنیم

و تو این مدت اگه خواستی قرص بخوری یه بسته تمام شد یک هفته استراحت بسته ی بعدی

بعد که باردار شدم ۴ماهه بودم که فهمیدم دکتر گفت احتمالا تو همون یک هفته باردار شدی😐😐😐😐باید بدون وقفه میخوردی🤯🤯🤯

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سومی رو با قرص چهارمی کاندومدومی که دنیا اومد من کلا پریود نشدم دکترم گفت وقتی ۲سالش شد یا هر وقت از ...

فکر میکنم دکترت اشتباه راهنماییت کرده. باید یه هفته فاصله باشه اگه درست بخوری اون میشه تایم پریودت که باردارم نمیشی... بعدم اینطوری نیست که هر موقع بخوای بخوری و... چون هر روش جلوگیری ماه اول صد در صد نیست باید از روش دیگم استفاده کرد

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
فکر میکنم دکترت اشتباه راهنماییت کرده. باید یه هفته فاصله باشه اگه درست بخوری اون میشه تایم پریودت ک ...

خوب اولش که بار دارنشدم من از ۶ماهگی دخترم که شروع کردم قرص رو  تقریبا ۱سال و ۷ ماهش بوده که باردار شدم تنها چیزی هم که در زمان ال دی خوردن میخوردم استامینوفن بود 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹