2777
2789
عنوان

دختر عموم 💔

630 بازدید | 34 پست

سی سالشه بهش درخواست دادم قبول کرد اما بک نداد با اینکه اسم و فامیلمو دیده بودم اما یا پیج بابام درخواست دادم نه تنها قبول کرد بک هم داد من ۱۵ سالمه واقعن نمیخام کسی ازم دلخور باشه نمیدونم میترسم دلخور باشه آخرین باری که رفتم خونشون فکر کنم بهش سلام نکردم آخه یادم نیست فکر رفت حموم نمیدونم ندیدمش بعدشم سلام نکردم نمیدونم من واقعن خیلی بدم حس میکنم کار اشتباهی انجام دادم شاید بگید مگه مهمه اما من حساسم برام مهمه ولی خاک به سرم اگه واقعن سلام نکرده باشم چی 😶💔حافظم کار نمیکنه یادم نمیاد خدای من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا اون سنش به تو نمیخورهاونقدر که تو بهش فکر می‌کنی اون اصلا به تو فکر نمی‌کنه غصه چیو میخو ...

یوقت رنجیده باشه 

پس چه دلیلی داره همه رو فالو داره حتی بابام منو فالو نکنه 

خب دوست نداشته یا ندیده یا حذف شدیه اوههه هزار تا دلیل، مسئله اینجاست که برای تو چرا مهمه؟مهم نباشه ...

آخه چی بگم گاهی حس میکنم همش من مقصرم 

همش حس میکنم یکاری کردم 

امیدوارم اولی نباشه

آخه چی بگم گاهی حس میکنم همش من مقصرم همش حس میکنم یکاری کردم امیدوارم اولی نباشه

میدونم چی میگی، ولی خب اصلا گیرم ک کاری کرده باشی کردی که کردی دلت خواسته دوست داشتی کردی میخواد ناراحت بشه میخواد نشه ،تو مسئول برداشت ها و احساسات دیگران تا یه حدودی نیستی... بعدا که دیگه حوصله خودتم نداشتی میفهمی چ اشتباهی کردی ک برات مهم بوده

🌶🔥

شاید چون سنتون به هم نمیخوره یا هر چیز دیگه زیاد وسواس به خرج نده از این جور چیزا خیلی اتفاق میوفته

آخه همه رو میگم منظورم حتی کوچیک تر از من 

تازه قبلن منو هم فالو میکرد پیج های قبلیم 

نمیدونم چی شد یهو 

یا فکرای من ناجوره باید یدور برم از رفتارش معلوم میشه 

دیگه الان فکر اینم لباس درست حسابی هم ندارم 💔😭

ینی یاد اون آهنگ که میگه چی شد حواسمون پرت شد این زندگی درد شد یه ت.تر خریدم تو این اوضاع ضرر نکنم بسم الله