2777
2789
عنوان

میخوام تقاضای حاملگی نکنم تا اینکه خودش بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 40 پست
40سالت بشه میگی کاش 5سال پیش اقدام میکردم خودت حرکتی بزن جلوگیری نکن

آره اینم هس🫠

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

منم میدونم شوهرم بهترین بابای دنیا میشه، ولی واقعا هیچ تمایلی نشون نمیده😶

واقعا اقتدارتون تو زندگی همین قدره؟ تعارف دارید باهم ؟ این چیزها شوخی برداره ؟ مگه شوهرت باید ۹ ماه تحمل و بعدش زایمان و شیر دهی کنه؟ واقعا بلند شو کاری بکن زن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲پس منم نمیگم دیگه.. این چیزا شوخی نیس

نگو اصلا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حالازن داداشه من اینشکلیه متولد۶۸میگه هنوززوده🤕😑 من که یبارم نگفتم بهش خودش میگه داداشت همش میگه ب ...

بگو بله شدنش میشه

منتها روزی که رفتی مدرسه بچه ات دیدی همه مامانا سن پایینن و تو از همشون مسن تری و بچه ات میگه مامان دیگه نیا دنبالم اون موقع میفهمی

دوست دخترم مادرش سن بالا بود بقیه بچه ها به دختره گفته بودن مادربزرگته میاد دنبالت؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بگو بله شدنش میشهمنتها روزی که رفتی مدرسه بچه ات دیدی همه مامانا سن پایینن و تو از همشون مسن تری و ب ...

آخهه کیودیدی ۶۰سالگی بچه دارشه الان تازسن یایسگی اومده زیر۴۵سال به خاطره شرایط زندگی

آخهه کیودیدی ۶۰سالگی بچه دارشه الان تازسن یایسگی اومده زیر۴۵سال به خاطره شرایط زندگی

اون به مسخره گفته

ولی جدی تا ۵۰ میشه خیلیا ناخواسته شدن تو اون سن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بدون برنامه باش تا بدون استرس باشیهروقت امد خوش امدفقط جلوگیری نکن

دقیقا بهترین حرفو تو زدی😅👍

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

بگو بله شدنش میشهمنتها روزی که رفتی مدرسه بچه ات دیدی همه مامانا سن پایینن و تو از همشون مسن تری و ب ...

والا مادر منم سن بالا بود ولی انقد باشعور بودم و خوب تربیتم کرده بودن که افتخار میکردم به داشتن همچین مادری، همه هم میگفتن مامانت شبیه معلم های مهربونه، و واقعا هم معلم بود، انقدر ازین حرف خوشحال میشدم که همش میخواستم بیاد دنبالم و بچه ها ببیننش

واقعا اقتدارتون تو زندگی همین قدره؟ تعارف دارید باهم ؟ این چیزها شوخی برداره ؟ مگه شوهرت باید ۹ ماه ...

باشه تو خوبی😶