2777
2789
عنوان

جنسینت نی نیم

105 بازدید | 13 پست

سلام خوبین

من قبل بارداریم رژیم گرفته بودم که فقط گرمیجات میخوردیم با همسرم

قبل اینکه بفهمم باردارم دو سه شب قبلش خواب انگشتر نگین دار طلا که بزرگ هم بود دیدم

بنظرتون جنسیت نی نیم چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عاشقتونم که انقدر خواب براتون مهم و ملاک اساسی هست. 😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مرسی عزیز دلم فداتمکاش همه مثل تو بودن

اینجا فضای خوبی نیست .واقعا خیلی‌ها  حال همدیگه رو میگیرن .یکی از آشناهای نزدیکمون خانومش میگفت با مصرف گرمی جات اسپرم همسرش تا حد بسیار بالایی بهبود پیدا کرده بود و چون ای وی اف میخواست تو نمونه بعد از رژیمش چهار تا پسر بود .ولی تو اولیش فقط یکی .خانومها هم که شنیدم خوبه براشون .ولی الان دیگه گرمی نخور .ان شاالله اگه جنینت پسر باشه گرمی براش خوب نیست.

ان شالله چیزی که دلت میخواد باشه مگه آدم چند تا بچه میخواد که بگی هی بیاره تا چیزی که میخواد بشه .

اینجا فضای خوبی نیست .واقعا خیلی‌ها حال همدیگه رو میگیرن .یکی از آشناهای نزدیکمون خانومش میگفت با م ...

آره واقعا تو این دوره زمونه دوتا بچه هم زیاده که آدم میخواد از هر جنسیت یکی رو داشته باشه خب من برا بچه اولم پسر دوست دارم یسریا میگن پادشاهیا و فلان

کاش همه قلبا مث قلب تو باشه و درک داشته باشن