2777
2789

میشه برام بنویسید؟ویژگیهایی که دوست داشتید داشته باشه یا دوست دارید.... میخام نصبت به ملاکهای خودم برسی کنم

هرچیییییی توی ذهنتون هست بنویسید

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم بگم ولی همچین آدمی وجود نداره

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

با ایمان ، با اخلاق ، خانواده دوست ، رفیق باز نبودنش ، چشم پاک ، اهل کار و تلاش ، شغل خوب و جای پیشرفت داشته باشه ، هم سطح خودم درس خونده باشه 

قسمت شد خداروشکر

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

حامی من باشه

مهربان 

با عرضه و مردم دار و اجتماعی 

تلاش کنه و اهل پیشرفت و یادگیری باشه

دوسم داشته باشه 

باهوش

دست و دلباز

اهل گفتگو با صداقت ( نه داد و بیداد یا دعوا)

احترام بزاره بهم

بی ادب نباشه ولی شوخ طبع باشه 

درک بالا

ظاهرشم قدش ۱۷۵ به بالا و قیافش به دلم بشینه کافیه 

لایک نکن😑

با عرضه و پول دار باشه و آدم خوبي هم باشهنه مثل شوهر سابق من بي عرضه و احمق و هارت و پورتي

انشاالله ی شوهر توپ گیرت میاد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

با ایمان ، با اخلاق ، خانواده دوست ، رفیق باز نبودنش ، چشم پاک ، اهل کار و تلاش ، شغل خوب و جای پیشر ...

خداروشکر عزیزم♥️♥️خوشحالم براتون

خداروشکر عزیزم♥️♥️خوشحالم براتون

بهترینها قسمت خودت

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
حامی من باشهمهربان با عرضه و مردم دار و اجتماعی تلاش کنه و اهل پیشرفت و یادگیری باشهدوسم داشته باشه ...

ای جان

انشاالله گیرت بیاد عزیزم

من كه از هر چي مرده بيزار شدم ولي شماها فقط دنبال با عرضه باشيد كه حسابي كاري باشه گشاد نباشه بچه نن ...

گیرت میاد شوهر خوب همه این درد ها از بین میرن😘♥️

باشه عزیزم حتما ملاک قرار میدم

از قبل شروط خودمم همینا بود شوهر بچه ننه به درد مردنم نمیخوره

خوش اخلاق

وفادار 

متعهد و پایبند 

پول ( حداقل امکانات رفاهی رو داشته باشه منظورم ماشین و خونه داشته باشه .البته منظورم ماشین آنچنانی نیست 

مثلاً اگه بگن داماد حتی یه پراید هم نداره و پول خونه خریدن نداره اصلا قبول نمیکنم )

ظاهری هم در حد معمولی باشه لااقل

خوش اخلاقوفادار متعهد و پایبند پول ( حداقل امکانات رفاهی رو داشته باشه منظورم ماشین و خونه داشته باش ...

انشاالله بهترش نصیبتون میشه