2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوش مصنوعی چطوری کار می‌کنه میشه خودمون برای خودمون طراحی کنیم

چطوری کار کردنش که خیلی طولانیه با الگورتیم های ماشین لرننیگ و دیپ لرنینگ مثلا یه نمونه سادش رگرسیون و شخصی هم شما باید حتما مباحثی که گفتم رو کامل بلد باشید و گرنه نمیشه 

اره یه زبان برنامه نویسی متخص اماره

برای کسی که رشته تحصیلی اش اقتصاد هستش و در آینده میخواد به عنوان تحلیلگر حوزه ی داده های اقتصادی کار کنه، زبان برنامه نویسی R بهتر و کاربردی تر و تخصصی تر هست یا پایتون؟

بی آب و تاب و توان،

برای کسی که رشته تحصیلی اش اقتصاد هستش و در آینده میخواد به عنوان تحلیلگر حوزه ی داده های اقتصادی کا ...

خب پایتون ابزار های بیشتری داره برای تحلیل داده و کلا علم داده مثلا matplotlib numpy pandas و ... و به نظر من پایتون هم کاربری تر و هم یادگیریش اسونه و منابع رایگان زیادی هم هست اما من quera college را ترجیح میدم توی نت سرچ کنید میاره