2777
2789

بیاید بگم قضیه چیه 

من امسال کنکوریم

بابام یکم دستش تنگه 

عموم ( مشاورمم هست) گفت هرچی هزینه کتاب و کلاس و... شد همه رو من میدم بابام خورد خورد باهاش حساب کنه اوکی بودیم باهم چون بابام و عموم هب برادرن قبلا بابام پولش بیشتر بود همیشه ب عموم کمک میکرد حالا نوبت اونه 

چند هفته پیش داییم زنج میزنه ب عموم میگه فلانی (من) کنکوریه پول نیاز داره شماره کارت بده منم میخوام کمکی کرده باشم بهش پولی براش بریزم عمومم میگه ن منو باباش باهم حساب میکنیم و...

داییمم همش اصرار میکنه همش اصرااااار آخرش عموم میگه باشه ی بخش پولم تو بده 

کلاس و آزمون و کتاب گرفتم 

عموم اومد بهم گفت کلی قسمم داد گفت ب بابات نگو ک داییت هم حساب کرده چون بابات بفهمه داییتم حساب کرده هرجور شده پسش میده 

عموم گفت منو داییت حسابش میکنیم ولی خیالت راحت راحت بین خودمون ۳ نفر میمونه حتی ب زن هامونم نمیگیم ک مثلا طعنه نزنن و فلان

منم حقیقتش خوشحال شدم گفتم والا خوب چ دایی و عموی خوبی دارم ک اینقد ب فکرمن 

دیروز فهمیدم داییم هم ب زنش گفته هم ب پدربزرگ و مادربزرگم گفته 

مادربزرگم دیروز گفت اینقد ک داییت دوست داره بابات نداره اینقد ک داییت برات خرج میکنه بابات نمیکنه بابات براش مهم نیست تو هی درس بخونی یا نخونی کلی طعنه زد داشتم دق میکردم همین الانم دارم با گریه مینویسم 

بابام بیچاره هی خبر نداره داییم کمک کرده وگرنه از زیر سنگم شده پول داییمو میده ک زیر دینش نباشه 

داییم ده میلیون کمک کرده 

میخوام الان ب عموم بگم متاسفم واستون قرار بود جایی نگید قرارمون این نبود نصف فامیل بفهمن اینجوری بابامو خار کنید 

میخوام بهش بگم ده میلیون داییم رو پسش بده شده کلیه امو بفروشم نمیخوام از داییم پول بگیرم

حالا عموم بهتره خودش حساب کتاب داره با بابام ب غیر از کار منم باز حساب دارن باهم دیگه

چکااار کنم خدایاااا

مامانمم فوت کرده

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینه پول دایت و پس بدی .میگی هعی اصرار کرد ما احتیاج نداشتیم عموم بود 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

دایی عقده ای چه زود جار زده

تازه ب مادربزرگمم گفته بود ب من نگه

اونم سریع گفت

هیچکدوم ی کلمه حرف تو دهنشون نمی‌مونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مهم نباشه ازت استفاده کن و موفق شو ده برابرشو پس بده باز خوبه بفکرتن...

همش طعنه های مادربزرگم میاد تو ذهنم ذارم خفه میشم😭😭

ده میلیون چیع ک اینجوری کنه یعنی بابام ده تومن نمیتونه بده ! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب نظرم پرو باش بگیر خرج کن ب ی ورتم نباشه

بعضی وقتا میگم خب هرچی باشه منم خواهرشون حساب میشم وقتی مامانم نیستش هرچی باشه ازثی هم باشه بهم میرسه حالا آخر دنیا یکم کمک کرده 

ولی 

ولی 

ولی طعنه های مادربزرگم داره خفممم میکنه نمیتونم 

نمیخوتم هزار تومن دیگه از این داییم بکیرم یعنی متاسفم براش 😭😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همش طعنه های مادربزرگم میاد تو ذهنم ذارم خفه میشم😭😭ده میلیون چیع ک اینجوری کنه یعنی بابام ده تومن ...

اصلا مهم نباشه برات استفاده کن ازش چون ممکنه همینم از دست بدی ولی سعی کن خوب بخونی ی رشته خوب قبول شی 

چون اگه باز قبول نشی ممکنه بگن خرج کرد درس نخوند پس ازش استفاده کن چیزای ضروری رو بخر و خیلی بخون

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

سال کنکور خودش به اندازه‌ی کافی فشار روانی و استرس داره،ای کاش این اتفاق ها دیگه پیش نیان داخل سال ک ...

دقیقااااا 

حرف دلمو زدی 

فداتشم مرسی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا مهم نباشه برات استفاده کن ازش چون ممکنه همینم از دست بدی ولی سعی کن خوب بخونی ی رشته خوب قبول ش ...

آرع قبول نشم بدبخت میشم دیگع 

میخونم ک قبول شم 

ولی اینا خودشون رو ب من ثابت کردن سر ده میلیون چ طعنه هایی بهم زد داییم ک نذاشت دو روز پنهون بمونه 

قلبم درد گرفت همینا آدمای مهم زندگیم بودن متاسفم براشون از چشمم افتادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم تا میشه سال کنکور زیاد جایی نرو کلا که حرفاشون بخواد روت تاثیر بذاره ، برای اون قضیه هم راه حلی به نظرم نمیرسه ، تو فعلا درست رو بخون کاری هم به اینکه کی پول داده یا نداده نداشته باش

به نظرم تا میشه سال کنکور زیاد جایی نرو کلا که حرفاشون بخواد روت تاثیر بذاره ، برای اون قضیه هم راه ...

بعد ی ماه خواستم ی سر خونه پدربزرگم بزنم ک مادربزرگم طعنه هاشو زد 

دیگه خونشونم نمیرم فردا بیاذ طعنه بزنه بگه غذا از خونم خوردی 

نمیذم هیچجا نمیرم قلبم درد گرقت از بس حرص خوردم 

هعی خداا

1
5
10
15
20
25
30
35
40