2777
2789
عنوان

چه رشته ای قبول میشم به نظرتون

104 بازدید | 13 پست

سلام وقت بخیر منطقه دو هستم با تراز ۸۴۴۰ کنکور

با ریاضی ۲۰ امسال

شیمی ۱۹.۵ امسال 

زیست ۱۷ امسال

فیزیک ۱۷ امسال

عربی ۱۸ امسال

زبان ۱۴.۷۵ امسال

هویت ۱۵.۵ امسال

ادبیات ۱۹ پارسال

دینی ۱۸.۷۵ پارسال

سلامت ۱۵.۵ پارسال 

پرستاری همدان روزانه میارم؟ 

یا رشته بهتر تو شهر دیگه یا همدان قبول میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، با این تراز احتمال قبولی‌ت تو پرستاری روزانه همدان خیلی بالاست 👍 ولی خب رشته‌های پیراپزشکی دیگه مثل مامایی یا هوشبری هم می‌تونی تو شهرای دیگه شانست رو داشته باشی. بهترین کار اینه انتخاب رشته‌تو گسترده‌تر بزنی تا خیالت راحت باشه.

عزیزم رشته بهتر چی ؟تو شهر هایی مثل یزد و اصفهان و تهران و سنندج و قزوین؟

تهران فکر نکنم ولی شهرای دیگه چرا

احتمالا تراز کلت۸۵۰۰ تا ۹۰۰۰ بشه

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

سلام عزیزم، با این تراز احتمال قبولی‌ت تو پرستاری روزانه همدان خیلی بالاست 👍 ولی خب رشته‌های پیراپز ...

به من گفتن احتمالا رتبه ام لب مرزیه و میتونم رو پزشکی تعهدی هم فکر کنم 

نظر شما چیه؟ 

تهران فکر نکنم ولی شهرای دیگه چرااحتمالا تراز کلت۸۵۰۰ تا ۹۰۰۰ بشه

خدا از دهنت بشنوه

میدونی آدم نمیدونه رشته بهتر انتخاب کنه تو یه دانشگاه تیپ ۳ یا نه یه رشته کم طرفدار تر تو یه دانشگاه بهتر

خدا از دهنت بشنوهمیدونی آدم نمیدونه رشته بهتر انتخاب کنه تو یه دانشگاه تیپ ۳ یا نه یه رشته کم طرفدار ...

همه چیزو انتخاب کن همه جا رو بزن 

اول خوشبینانه بعد واقع بینانه در نهایت هم بدبینانه

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

درسته شانس پزشکی تعهدی هم هست ولی شرایط خدمت و تعهدش رو باید جدی بررسی کنی. بهتره انتخابای مطمئن‌تر ...

بدیش اینکه مثلا شما دانشگاه سمنان پزشکی تعهدی قبول شی (که احتمالش کمه چون بومی نیستی)نمیتونی انتقالی بگیری

همه چیزو انتخاب کن همه جا رو بزن اول خوشبینانه بعد واقع بینانه در نهایت هم بدبینانه

درباره انتقالی گرفتن اطلاعی دارید ؟

آدم یه شهر دیگه قبول شه انتقالی بگیره بیاد استان خودش

درباره انتقالی گرفتن اطلاعی دارید ؟آدم یه شهر دیگه قبول شه انتقالی بگیره بیاد استان خودش

نه عزیزم