2821
2789

مثلا چه شرایطی یه قطعی برق که هم جای کشور روزی دو ساعت می‌ره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثلا چه شرایطی یه قطعی برق که هم جای کشور روزی دو ساعت می‌ره

برا ما خوابگاهیا خیلی فرق داره 

یهو 13 ام امتحانات تموم میشه باید با بدبختی اتاقارو تخلیه کنیم برگردیم شهرمون 

از طرف دیگه 29 ام همون وسایلو دوباره برگردونیم 

محازی میکردن خلاص میشدیم لاقل 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

برا ما خوابگاهیا خیلی فرق داره یهو 13 ام امتحانات تموم میشه باید با بدبختی اتاقارو تخلیه کنیم برگردی ...

من اصلا درسامم یادم رفته والا منم خوابگاهیم خیلی سختمه برم بیام اینم تو تایم کوتاه کاش بومی بودم خیلی راحت بود دغدغه راه نداشتم

من اصلا درسامم یادم رفته والا منم خوابگاهیم خیلی سختمه برم بیام اینم تو تایم کوتاه کاش بومی بودم خیل ...

اره هیچکس ماهارو نمیفهمه 

تایم جنگ هرروز یه تایم میگفتن ما بدبختا بلیط میخریدیم بعد کنسل میکردیم 

با همون اوضاع دانشجویی نردیک یه تومن سره استرداد بلیط ضرر کردم

من اصلا درسامم یادم رفته والا منم خوابگاهیم خیلی سختمه برم بیام اینم تو تایم کوتاه کاش بومی بودم خیل ...

اها خب اصل کاری همینه درساتو یادت رفته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
برا ما خوابگاهیا خیلی فرق داره یهو 13 ام امتحانات تموم میشه باید با بدبختی اتاقارو تخلیه کنیم برگردی ...

شما دانشجو کجایین؟ چ رشته ای؟ کلا دولتیا خار دارن مخصوصا دو هفته قبل عید آنلاین شد چون درسامون عملیه مارو نگه داشتن همه رفته بودن شهراشون ما گرافیک ها ومعماریا خوابگاه بودیم خیلی ظلمه 

شما دانشجو کجایین؟ چ رشته ای؟ کلا دولتیا خار دارن مخصوصا دو هفته قبل عید آنلاین شد چون درسامون عملیه ...

من دانشجوی تبریزم. دبیری ریاضی...

به ما دولتیا اهمیت نمیدن که 💔 باید حتما پول دانشگاه میدادیم تا ارزش بذارن

اره هیچکس ماهارو نمیفهمه تایم جنگ هرروز یه تایم میگفتن ما بدبختا بلیط میخریدیم بعد کنسل میکردیم با ه ...

خیلی بده من کامل میفهمتت بومی ها با غیر بومی ها خیلی فرق دارن 

2825
2823
2791
2779
2792