2777
2789

سلام🎀🥰 صبحتون زیبا🌾🌻🌞

بیاید یکم از خودمون تعریف کنیم🤭😍🍭

هم انرژی مثبت به هم بدیم و هم اعتماد به نفس میگیریم چطوره؟💅😇💃

می‌تونید در کنارش از بدی هاتون هم بگیدا به شرطی که سعی کنیم رفعشون کنیم🥃😌😙

فقط و فقط جهت روحیه دهی و تقویت انرژی مثبت بیاین امیدوارم که حالتون یکم هم که شده بهتر بشه🌱🍃🍀

خب خب👀🤝

اول از همه از خودم شروع می‌کنم🌛🤧🦄🍫

سعی می‌کنم پر انرژی باشم و هرروز می‌رقصم💃🦄 ورزش می‌کنم💪🏻🏸🥊🤾🏻‍♀️🏋🏻‍♀️

به خودم می‌رسم تو خونه و گاهی آرایش می‌کنم و به پوستم می‌رسم💋💆🏻‍♀️💅🏻💄( البته بگم خداییش رسیدگی چندانی ندارم یا آرایش آنچنانی اما خداروشکر نچرال زیبا و پوست خوبی دارم😎😌💋تعریف نباشه)

کتاب زیاد می‌خونم🙃😉🐾📚 و حتی برخی اوقات می‌نویسم📝📖

هرروز یا نهایت یکی در میان میرم حموم🤭🛀🏻🧖🏻‍♀️🧘🏻‍♀️

اسب دارم و اسب سواری میرم 🏇🐴

تو زندگی شغلیم تقریبا موفقم و راضیم به سرمایه گذاری و سهامداری چندتا شرکت رسیدم😉😎شکرخدا😌🤗🙂

دست‌پختمم خوبه خداییش🤤🍕🍟🥘🍝

این هم به حدودی از زندگی پرنسسی من😁😍🤩🙊

و اما اخلاقیات بدم😈که درصدد رفع اونها هستم👻🌝🙈

یکم زود رنجم🙄🥺و حساس🤫

وسواسییییی(که البته از نوع تمیزکاری و اینا خب خوبه راضیم ولی اذیت هم میشم و میترسم وسواسی بیشتر بشه دیگه بیماریه ازار دهنده میشه🥴)

زیاااد فکر میکنم یعنی خیلی جزئی نگرم و رو هررفتاری ممکنه دقایق و ساعاتی فکر کنم که بازم اذیت کننده‌س😪😣🤦‍♀️

راه‌کاری سراغ دارید؟

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

فعلا ک مریض و بیحال افتادم ی گوشه

وای آره این چه ویروس به دیگه منم مریض شدم گلو درد و بدن درد الآنم که آبریزش بینی و صدامم گرفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین روزامه دارم از شب قبل برنامه روز و هفته رو مینویسم . هم افسردگیم رو درمان کردم . هم رژیمم رو با اراده پیش میبرم . همش حال جسمی و روحیم عاااالیه از لحاظ ظاهری هم خیلی سرحال شدم 😍😍کلی هم وقت اضافه میارم قدرت روتین منظم رو نادیده نگیرید دوستان

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

روتین روزامه دارم از شب قبل برنامه روز و هفته رو مینویسم . هم افسردگیم رو درمان کردم . هم رژیمم رو ب ...

آفرینننن🍬🍨خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتی و نظر ارزشمندت عزیزم🌼🍀موفق باشی عالیه گلی🥰🍄خوشحال شدم من🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باریکلا👏

منم لباسای خونگیم و همیشه خوشگل و رنگ و بارنگ و کیوت میپوشم

کتاب خوندن تو برنامه روزانه هم هست حتما

از کتاب نوت برداری میکنم ....

فرصت کنم پادکست گوش میدم

یه وقتایی تنهایی میرم رستوران و کافه و حس باحالی میگیرم از این کار😍

موهام و دلم بکشه دو گوشی میبافم

بالایی میبندم

گل سر های بچگیم و میزنم سرم🫣😅

حمام هم که خیلی بدیهی هست حتنا یه روز در میون و میرم تو این فصل

فعلا تا باشگاه ثبت نام کنم توی خونه ورزش می کنم حلقه میزنم و ...

مسلط به همه رقص ها عربی کردی ترکی فارسی پاپ هستم🤪🤪🤪

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ا💸س💸ب💸د💸ا💸ر💸م💸😂😂😂😂

قصدی نداشتم ببخشید🤗🥺داشتم روتین رو میگفتم به اسب سواری رسیدم 😶🙁

عذر میخواهم😂🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قصدی نداشتم ببخشید🤗🥺داشتم روتین رو میگفتم به اسب سواری رسیدم 😶🙁عذر میخواهم😂🙂

چرااااا عذر خواهیییی؟؟؟؟؟

فدات شم خدا بیشتر کنه براتون

چشم حسود کور 

عشقم شوخی کردم 🥰❤

اسمم ناز 🫠🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                               تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄                         أَنْتَ كَهْفِي🌛   

باریکلا👏منم لباسای خونگیم و همیشه خوشگل و رنگ و بارنگ و کیوت میپوشمکتاب خوندن تو برنامه روزانه هم ه ...

افرییین گلم چه انرژی خوبی ازت گرفتم🌝💋🍫🍩ممنون که وقت گذاشتی موفق و سالم  باشی همیشهههه🤝💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرااااا عذر خواهیییی؟؟؟؟؟فدات شم خدا بیشتر کنه براتونچشم حسود کور عشقم شوخی کردم 🥰❤

درکل دوست ندارم من باب این بزارید که دارم از خودم میام🙁😂فقط میخام انرژی مثبت رو باهاتون شریک بشم🤗🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی توی تهران زندگی می کنید؟

نه گلم چطور🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید باورت نشه حس نوشتن نداشتم ولی بینهایت اززندگی لذت میبرم و هرکاری ک ذره ای حالنوبهترکنه ازخودم دریغ نمیکنم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚