یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کلا اخلاقم جوریه زیاد با کسی گرم نمیگیرم یا خاله زنک نمیشم غیبت کنم واسه همین خیلی میگن تو سردی . اما اهمیت نمیدم بیشتر اوقات هم همه سرشون تو زندگی خودشونه . اون اوایل ازدواج خیلی سخت بود پذیرش این همه فک و فامیل شوهر و جاری که و همه چی رو تقلید میکردن . تو فکر کن یکی میرفت یک جوراب میخرید بقیه هم میرفتن از اون میخریدن رفتار های ضایع زیاد داشتن
ببین من خودم از اون ادمای خشک رسمی نیستم همشونو با جان و عزیز واینجور چیزا صدا میزنم بچه هاشونو دوست دارم برا تولداشون یا سفر رفتم حتما چیزی خریدم ولی ولی اصلا از مشکلات زندگیمون نفهمیدن کلا درد ودل نکردم اگه اونام درباره کسی حرفی زدن من ن تایید کردم ن نفی کردم برعکس یه جاری دارم حتی منی که باهاش رابطه ندارم از زیروبم زندگیش ومشکلاتش باخبرم بواسطه خواهرشوهرام