2777
2789

تا حالا مسافرت نرفتیم جالبه ماشین هم داریم 

بیرون هم سالی یه بار میریم زیر یه درخت یه ناهار میخوریم زود میایم خونه 

تقریباً همه مناسبتها خونه ایم کسی رو نداریم برا رفت و آمد

عید و ماه رمضان و هر چی

خودمم مجردم حتی مادرمم ترجیح میده تنها بره جایی خیلی کم دو تایی بیرون میریم

داداشمم همش با دوستاشه اون یکی دیگه هم همش سرکاره

پدرمم رفته به درک نداریم 

دوستامم متاهلن زیاد دوست ندارم باهاشون جایی برم همش مبخوان شوهرشونو بکنن تو چشمم و افتخار کنن

خلاصه که میگین تنهایی

ولی من تنهایی بهم خوش نمی‌گذره چیکار کنم

اینکه عمرمون می‌ره و زندگی نکردیم این بده همش میشه حسرت همش اینو با خودم میگم اگه یه روزی که از دنیا رفتیم و کنار هم نباشیم همه ی این حسرتا میاد تو چشمم که چرا بیشتر وقت نگذرونیم با هم 

از خونه خسته شدم 

چند وقته دیگه هم میرم سرکار دیگه وقت هیچ کاری رو ندارم اینم از زندگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بری سرکار همکارات هستن با چن نفر اشنا میشی روحیت عوض میشه بیخیال 

خودت زندگیتو بساز

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

منکه هشت ساله مجردی زندگی میکنم و تلاش میکنم برای موفقیت های بزرگترم 

درس میخونم 

کتاب میخونم 

باشگاه میرم 

مدیتیشن 

روی اخلاقام کار میکنم 

پول در میارم کار میکمک

میرم کوه 

انیمه و کارتون میبینم 

مراقب پوست و موم رو انجام میدم 

زبان های جدید یادمیگیرم 

مهارت جدید یاد میگیرم 

بسی لذت بخشه برام 

دعا کنید برام🩷 

خونه پدری تقریبا همچین شرایطی بود و درکت میکنم چقد ادم به بقیه نگاه میکنه وحسرت میخوره ولی بعد ازدواج خداروشکر خیلی جاها رفتم  سعی کن شریک زندگیتودرست انتخاب کنی من کلا قوم پدریم همینن هیچ اعتقادی به تفریح و گشت وگذار ندارن متاسفانه

وقتی بری سرکار همکارات هستن با چن نفر اشنا میشی روحیت عوض میشه بیخیال خودت زندگیتو بساز

امیدی به همکار سرکار ندارم اونا صرفاً همکارن 

من چهار سال دانشگاه درس خوندم یه مشت آدم با اخلاقای سرد به تورم خوردن جوری که بعد امتحانام باید شمارشونو پاک کنم چون تاثیرگذار نبودن

منکه هشت ساله مجردی زندگی میکنم و تلاش میکنم برای موفقیت های بزرگترم درس میخونم کتاب میخونم باشگاه م ...

منم اینارو انجام میدم بعضیاش رو 

درس و زبان جدید و خیلی چیزا 

ولی..