2777
2789

بابام جوونی هاش خرج مادر و پدرش داده تا سی سالگی 

بعدم کمک خرج برادرش بود از لوازم خونه تا لوازم التحریر 

واسه یه برادر دیگشم وام خودشو داده اون خونه بخره 

واسه یکی کار جور کرده 

خلاصه 

به من که تک دخترشم رسید تلاششو کرد ولی الان وضعم خوب نیست تا ۲۴ سالگی وضعیم خوب نبود لنگ پول بودم 

واسه بچه هاتون جمع کنین اونا گناه دارن 

بابام پولاشو جمع میکرد الان وضع ما از اونا بهتر بود ولی وضع اونا ازما بهتر تازه قیافه هم میگیرن 

خب اون زمان که شما نبودید خانوادش همون قدر براش عزیز بودن که الانم شما براش هستید

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اون زمان که شما نبودید خانوادش همون قدر براش عزیز بودن که الانم شما براش هستید

چرا مامانم بود با مامانم ازدواج کرده بودن و ماهم بودیم میگم تا سی سالگی خرج خانوادش میداد 

بعدم باید پولاشو قبل ازدواج آدم جمع کنه 

چرا مامانم بود با مامانم ازدواج کرده بودن و ماهم بودیم میگم تا سی سالگی خرج خانوادش میداد بعدم باید ...

آهان اگر بودین که هیچ 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

تا قبل به دنیا اومدن بچه هام خودمو به معنای واقعی جر دادم تا شوهرم فهمید این کارش اشتباهه خیلی از خواهر برادرهایش عقب موند اما تا به دنیا بیاد بچه هام فهمید... اگر نمیفهمید اصلا ازش بچه نمیاوردم مگه زندگی  شوخیه خرج چند نفر دیگه بکنی اون بچه بدون آینده بمونه