2777
2789

پسرم ۱۴ ماه و‌ نیمشه

جز به به و گ گ و هاپ هاپ چیزی نمیگه 

چیکار کنم؟

خیلی باهاش تمرین میکنم

راه رفتم هم تا زمانی که به چیزی نچسبه راه نمیره

مثلا باید حتما یه انگشت هم شده بچسبه و‌ بعد راه بره رها کنه فوری میشینه و‌چهاردست و پا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پسر منم ۱۴ ماهشهر تا۱۲ ماهگی همینجور بود ولی تواین جنگی رفتیم شهرستانمون اونجا انقد بازی کرده ...

من تشویقش میکنم

کلی دوست داره انگشتمو‌بچسبه تاتی تاتی کنه اما خب مستقل نمیره فکر کنم میترسه و میشینه

من تشویقش میکنمکلی دوست داره انگشتمو‌بچسبه تاتی تاتی کنه اما خب مستقل نمیره فکر کنم میترسه و میشینه

عادی میشه نگران نباش از ی قدم دو قدم شروع کن یواش یواش اوکی میشه یهو دیدی فردا خودش راه رفت

سلام عزیزم کم کم بایدکمک کنی ترسش بریزه دونفری این کار بکنین یکیتون اینورمیشینه یکیتون اون ور بعدبچه رووسطتون تشویق میکنین بیادبغلتون میادبغلتو بعدمیره بغل اون یکی کم کم فاصلتون زیادمیکنین یه هفته نمی‌کشه راه میره.

سلام عزیزم کم کم بایدکمک کنی ترسش بریزه دونفری این کار بکنین یکیتون اینورمیشینه یکیتون اون ور بعدبچه ...

اخه تا اون جیزی که جسبیه ول کنه میشینه و چهار دست و پا میره

مثلا انگشتمو‌ چسبیده

تکیه گاهش نیست اما میچسبه فکر کنم از ترس باشه

اخه تا اون جیزی که جسبیه ول کنه میشینه و چهار دست و پا میرهمثلا انگشتمو‌ چسبیدهتکیه گاهش نیست اما می ...

عیب نداره اول خیلی نزدیک هم بشینین به اندازه ی یه قدم بچه بعدا که یکمی عادت کردازهم فاصله بگیرین درطول روز هی تکرارکنید عادت میکنه همه بچه هااونجورین

عزیزم بچت خوب میخوره غذاهای جامدو؟دخترمن ۱۳ماهشه ازاول شروع کمکی میکس خورده الان دیگه نه میکس ومیخوره نه بلده که جامدوبخوره همش ومیریزه بیرون اولاهم تاتودهنش میذاشت عوق میزد الان دیگه فکرموبهم ریخته نمیدونم چیکارکنم

عزیزم بچت خوب میخوره غذاهای جامدو؟دخترمن ۱۳ماهشه ازاول شروع کمکی میکس خورده الان دیگه نه میکس ومیخور ...

اره عزیزم‌تا حدودی خوب میخوره اگه میلش باشه اما باید مارتون باشه حتما تا بخوره