2777
2789

میدونید جدیدا حس میکنم یه سری چیزا رو حس نمیکنم

مثلا خیلی عمیق ناراحت نمیشم

مادربزرگم خیلی دوست داشتم وابسته بودم تازگیا فوت کرد شاید باورتون نشه اصلا حس ناراحتی نکردم اصلا الانم هنوز همینطوری خیلی عادی

یا وقتی از یه چیزی خوشحال میشم درونی نیست کوتاه مدته و زود برام عادی میشه

تو ذهنم همش رفتارامو آنالیز میکنم خودمو گاهی سرزنش میکنم  حس میکنم یه احمقم که رفتار درست بلد نیستم

حس خستگی دارم

تنبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منم مثه توام 😭قبلا ها برای هرچیزی غصه می‌خوردم سه ساعت گریه میکردم الان جلوم سر ببرن یکم ناراحت میشم و سریع یادم میره اصلا خوب نیست چون که فرصت تلاش و ازم گرفته ،وقتی برات مهم نباشه تلاشیم نمیکنی خیلی بده خیلی

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

وااای منم مثه توام 😭قبلا ها برای هرچیزی غصه می‌خوردم سه ساعت گریه میکردم الان جلوم سر ببرن یکم نارا ...

عزیزم شما از فرهنگیان سر درمیاری ؟

میشه یه نگاه به تراز و نمراتم کنی 

😂ولی من حتی باورت نمیشه کنکورم برام مهم نبودعاشق درسم بودم ولی بیخیال شدم

امروز نتایج میاد دارم دق میککنم

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

من وقتی کسی فوت میشه بعد 6ماه تا یه سال مغزم این قضیه رو باور میکنه. و وقتی همه دارن به زندگی عادی برمیگردن من تازه میفهمم چه اتفاقی افتاده😭😂

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ